oaednews

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι δύο επόμενες προκηρύξεις -Προσλήψεις 106 θέσεων

Δύο νέες προκηρύξεις που συνολικά αφορούν προσλήψεις 106 ατόμων, έστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο σήμερα το ΑΣΕΠ, όπως έκανε γνωστό η Ανεξάρτητη Αρχή με δύο ανακοινώσεις της.
Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΑΔΜΗΕ.

ΑΔΕΔΥ: “ΣΥΝΕΧΙΣΗ της απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση”

Με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, να ζητά από τις Διευθύνσεις Διοικητικού - Προσωπικού, έως την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017, να έχουν αποστείλει στη Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπ. Δ.Α. συγκεντρωτικά στοιχεία, αναφορικά με την εφαρμογή των διαδικασιών της αξιολόγησης των υπαλλήλων τους, τη συνέχιση της απεργίας – αποχής των δημοσίων υπαλλήλων από την αξιολόγηση, ανακοινώνει η ΑΔΕΔΥ.
Η ανακοίνωση

ΕΥΔΑΠ: Αιτήσεις για δωρεάν νερό σε δικαιούχους του ΚΕΑ

Η ΕΥΔΑΠ υπενθυμίζει ότι προσφέρει διπλάσια ποσότητα δωρεάν νερού με το Νέο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ), το οποίο επεκτείνεται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ από την 1 Ιουλίου 2017 προσφέρει σε όσους δικαιούχους έχουν υπαχθεί στο Ν. 4389/2016 (δικαιούχους ΚΕΑ):
  1. Δωρεάν ποσότητα νερού 2 m3 ανά μήνα ανά μέλος νοικοκυριού.

Τουρισμός: Στροφή στους εργαζόμενους των 410 ευρώ

Έμφαση σε προσλήψεις νέων έως 25 ετών, φαίνεται ότι δείχνουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και του επισιτισμού. Αιτία το γεγονός ότι αυτή η κατηγορία εργαζομένων μπορούν να αμειφθούν ακόμα και με 511 ευρώ μικτές αποδοχές, δηλαδή 410 ευρώ καθαρά.