oaednews

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Χάλκινο μετάλλιο στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μαθητείας Μεσολογγίου!


Με το χάλκινο μετάλλιο και με πολλές εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθητευόμενοι μάγειρες της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μαθητείας Μεσολογγίου από την έκθεσητροφίμων και ποτών Εξποτρόφ 2018 που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018.
Στην Εξποτρόφ διοργανώθηκε το Greek Chef 2018, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής της χώρας, όπου συμμετέχουν επαγγελματίες άλλα και μαθητές σχολών μαγειρικής σε διάφορες κατηγορίες.

Σπουδαία διάκριση για τον 'Τελευταίο Ασπροκόρακα": Δελτίο Τύπου ΠΕΥ ΟΑΕΔ


 Με μεγάλη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι η Θεατρική Ομάδα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ κατέκτησε την 3η θέση στον διαγωνισμό βραβείο κοινού, στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς»,  που διεξήχθη στην Πάτρα, στον πολυχώρο "ΠΑΝΘΕΟΝ", το Σάββατο, 3/2/2018. Η Θεατρική Ομάδα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ συστάθηκε το 2012 έχει στο ενεργητικό της πολλές θεατρικές παραστάσεις. Η φετινή θεατρική παράσταση «Ο τελευταίος Ασπροκόρακας» προκρίθηκε να διαγωνιστεί στον επιτυχημένο θεσμό, που ανοίγει τις εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού,  μαζί με άλλες 10 θεατρικές ομάδες απ' όλη την Ελλάδα. 

Η Ο.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Υ. Ο.Α.Ε.Δ..



Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ο.Α.Ε.Δ. εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην θεατρική ομάδα της Π.Ε.Υ.  Ο.Α.Ε.Δ., που απέσπασε το 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ  Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς», που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 3-2-2018 στο θέατρο «Πάνθεον».

Μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη από την ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας της σχολής μας,  την Πέμπτη 08/02/2018 ( Τσικνοπέμπτη ), οι μαθητές/τριες των ειδικοτήτων:   ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΒΟΗΘΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ, θα πραγματοποιήσουν συνεργατική διαδραστική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης.  

ΑΠΟΦΑΣΗ του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΑΠΟΦΑΣΗ
του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
για την αξιολόγηση και το πρόγραμμα δράσης
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2018
Α΄ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
α. Η θέση μας για την αξιολόγηση
1. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είναι υπέρ της αξιολόγησης – αποτίμησης του έργου των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Δημοσίων Υπαλλήλων, η οποία δεν θα είναι τιμωρητική και δεν θα συνδέεται με τη βαθμολογική και μισθολογική του εξέλιξη. Θα λαμβάνεται υπόψη για την επιλογή στελεχών στο Δημόσιο.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις εξελίξεις με την ΠΓΔΜ



Πλατιά εξόρμηση ενημέρωσης στο λαό πραγματοποιεί το ΚΚΕ, για τις εξελίξεις με την ΠΓΔΜ. Στην ανακοίνωση - φυλλάδιο σημειώνει:
«Οι εμπρηστές των Βαλκανίων - ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ - δεν θέλουν να δώσουν λύση υπέρ των λαών!
Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό, που δικαιολογημένα ανησυχεί για τις εξελίξεις με την ΠΓΔΜ, να δει την ουσία του προβλήματος, το “δάσος” και όχι το “δέντρο”. Να ξεπεράσει τον αποπροσανατολισμό και τις ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές, που καλλιεργούν τόσο η κυβέρνηση όσο και εκείνες οι δυνάμεις που επενδύουν στον εθνικισμό κι αλυτρωτισμό.

Προσλήψεις στη Lidl -Δείτε σε ποιες θέσεις

Νέα λίστα με διαθέσιμες θέσεις δημοσιοποίησε η Lidl.
Δείτε τι ειδικότητες ζητάει και πώς να στείλετε βιογραφικό.
Περισσότερα ΕΔΩ

Προσλήψεις στη Media Markt -Δείτε σε ποιες θέσεις (λίστα)

H Media Μarkt ζητά να καλύψει κενές θέσεις εργασίας. Ζητούνται σύμβουλοι πωλήσεων, ταμίες, τεχνικοί κ.α.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας: «Αναζητούμε ανθρώπους στους οποίους μπορούμε να βασίσουμε τα μελλοντικά στρατηγικά μας πλάνα και επενδύουμε στη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτισή τους δίνοντάς τους ευκαιρίες για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη».