oaednews

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ σχετικά με την υπογραφή νέας ΚΥΑ για τον ΕΛΕΚΠ


Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από  παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας, υπεγράφη εκ νέου η ΚΥΑ για τον  ΕΛΕΚ (Ενιαίος Λογαριασμός Κοινωνικής Πολιτικής), ο οποίος περιλαμβάνει τις αμοιβές ελέγχων. Το εγκριθέν ποσό παραμένει τελικά  ως είχε μέχρι σήμερα στα 25 ευρώ μικτά ανά έλεγχο, παρά την αρχική εισήγηση που προέβλεπε  μείωση η οποία έφτανε το 50%!!!

Σωματεία WIND - VODAFONE : Οχι στην Νέα Εταιρεία - Εργολαβία

Το πάρτι συνεχίζεται με μπόνους τραπεζικών στελεχών στην Πειραιώς

Η υπό κρατικό έλεγχο Τράπεζα Πειραιώς πλήρωσε μέχρι 170.000 ευρώ σε γενικούς διευθυντές για να αποχωρήσουν με εθελουσία! Τα ίδια στελέχη έλαβαν τα τελευταία χρόνια υψηλότατους μισθούς και άλλες αποζημιώσεις από ειδικά αποταμιευτικά προγράμματα τα οποία πλήρωναν οι χρεοκοπημένες τράπεζες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μέχρι την 18-10-2013 οι αιτήσεις για το Ειδικό Διετές Πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 25.000 ανέργων




Σύνταξη στα 50 με 18 έτη υπηρεσίας στο Δημόσιο - Ποιοι μπορούν να κάνουν χρήση της διάταξης

Το συγκεκριμένο «παραθυράκι» αφορά 100.000 υπαλλήλους οι οποίοι μπορεί να έχουν κέρδη έως και επτά έτη από την αναγνώριση σπουδών και τέκνων. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» περίπου 90.000 με 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι έχουν κλειδώσει τις προϋποθέσεις για άμεση συνταξιοδότηση. Πρόκειται για άνδρες και γυναίκες υπαλλήλους που έχουν συμπληρώσει είτε 35ετία και αποχωρούν χωρίς όριο ηλικίας είτε με 27,5 χρόνια (γυναίκες), εφόσον είχαν ανήλικο παιδί στα 17,5 έτη υπηρεσίας τους, είτε με 25ετία και όριο ηλικίας 55 - 60 ετών.