oaednews

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΟΑΕΔ: Εως 1/5 οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις



Άνοιξε την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 08:00 π.μ. η υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ, δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2018, το οποίο θα υλοποιηθεί από την 15η Ιουνίου 2018 έως την 3η Σεπτεμβρίου 2018 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και 10η Σεπτεμβρίου 2018 για τα παιδιά με αναπηρία.Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Όσοι χρήστες δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, οφείλουν να προσέλθουν εγκαίρως στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ στις οποίες ανήκουν για την έκδοση κωδικών πρόσβασης.

ΟΑΕΔ: ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 20.000 € για δημιουργία νέας επιχείρησης


Ένα νέο «σπονδυλωτό» πρόγραμμα επιδότησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών προς όφελος 2.500 ανέργων, με επιδότηση 15.000 έως 20.000 ευρώ για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΟΑΕΔ έως το τέλος Μαΐου
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι. Το «Πιλοτικό Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικών Σχεδίων άνεργων νέων 18 έως 29 ετών» θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στους ανέργους και θα τους ενισχύει οικονομικά για τη διαμόρφωση και την υλοποίηση του δικού τους επιχειρηματικού πλάνου.

Δωρεάν σεμινάριο συμπλήρωσης & υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ΑΣΕΠ



Το Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων στα πλαίσια ενημέρωσης των εξυπηρετουμένων κατοίκων του Δήμου ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ που αναζητούν εργασία, διοργανώνει παρουσίαση που αφορά τη συμπλήρωση και υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής οε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.