oaednews

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Κρίση και ανεργία οδηγούν τους νέους στα... χωράφια!

Η κρίση αλλά και η εκτόξευση της ανεργίας οδηγούν τους νέους στα χωράφια. Σύμφωνα με έρευνα της... Κάπα Research σε Αττική και Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης περί το 1 με 1,5 εκατ. άτομα σχεδιάζουν την εγκατάστασή τους στην ύπαιθρο.

H ανεργία τους στέλνει για group therapy

Ανάσα στα προβλήματα τα κέντρα πρόληψης των δήμων

Ραγδαία αύξηση της ανεργίας, περικοπές μισθών, επαγγελματική αβεβαιότητα... Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης στον εργασιακό τομέα δημιουργούν όλο και μεγαλύτερη ανασφάλεια στους Ελληνες και το άγχος για την επόμενη ημέρα γίνεται πολλές φορές αφόρητο.

Τα κριτήρια αξιολόγησης στο Δημόσιο-διαβάστε ολόκληρο το προεδρικό διάταγμα

Το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και των υπηρεσιακών μονάδων, το οποίο τέθηκε από σήμερα και για μία εβδομάδα σε δημόσια διαβούλευση,

Από το 2013 ξεκινά η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Από το 2013 θα ισχύσει το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, όπως προβλέπει Προεδρικό Διάταγμα που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας.

Οδηγήθηκαν ήδη στην ανεργία 66 υπάλληλοι της Αχαϊκής


Τον δρόμο της ανεργίας πήραν από χθες 66 υπάλληλοι της Αχαϊκής τράπεζας αφού ο εκκαθαριστής Ιωάννης Γιαννίκος κράτησε μόνο τους 34 οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για λίγο ακόμη διάστημα έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης.

"ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ"...



"Προσπαθήσατε να πείσετε τις αγορές αλλά χάσατε την εμπιστοσύνη των λαών και οδηγήσατε την ανεργία της Ελλάδας στα ύψη, ειδικά για τους νέους". Αυτή ήταν μία μόνο από τις αποστροφές των ευρωβουλευτών που "ανέκριναν" το βράδυ της Τρίτης στο Ευρωκοινοβούλιο τον Πολ Τόμσεν, εκπρόσωπο της Τρόικας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Μελέτη του υπ. Ανάπτυξης για τη γυναικεία απασχόληση


Mελέτη με αντικείμενο την εξειδίκευση ολοκληρωμένης παρέμβασης για τη στήριξη της γυναικείας και νεανικής απασχόλησης, μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας…πραγματοποιεί το υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Μόλις πρόσφατα έγινε η σχετική ανάθεση εκπόνησης της μελέτης στην εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων «Ν. ΣΜΙΤ & ΣΙΑ M &S Hellas Consult EE».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

«ΕΝΟΤΗΤΑ»
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι, γνωρίζουμε όλοι μας και ο καθένας από εμάς  ξεχωριστά, τα δεινά που περνάει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τα φτωχά στρώματα του ελληνικού λαού, από τις καταστροφικές επιλογές των κομμάτων της εξουσίας να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό στην πείνα και στην εξαθλίωση.