oaednews

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ από τη Διεύθυνση - Σχολική Κοινότητα ΕΠΑ.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ


Η Αναγέννηση της φύσης
και η Ανάσταση του Κυρίου
 να ανθίσει τις καρδιές όλων μας
με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Διεύθυνση  -  Σχολική Κοινότητα

ΕΠΑ.Σ  ΠΕΙΡΑΙΑ  

«Δεσμός» για ανέργους έως 30 ετών

Πρόσκληση σε άνεργους νέους έως 30 ετών και κοινωφελείς οργανισμούς που έχουν ανάγκη από ανθρώπινο δυναμικό να πραγματοποιήσουν από κοινού αίτηση συμμετοχής απευθύνεται μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος «Δεσμός για τους Νέους» που συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά

Όπως αναφέρθηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, μέσα από το πρόγραμμα θα υποστηριχθούν τουλάχιστον 8 κοινωφελείς οργανισμοί στην Ελλάδα, έτσι ώστε να προσλάβουν για ένα χρόνο συνολικά ισάριθμους νέους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι.

Ευχές από τη Δ/νση Β1, Υπηρεσία Εκδόσεων


AΣΕΠ: Διεξαγωγή Ειδικής Πρακτικής Δοκιμασίας για την προκήρυξη 2Κ/2016

Με ανακοίνωση του, το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» για τις θέσεις της ειδικότητας Τ.Ε. Γραφιστών, θα πραγματοποιηθεί ειδική πρακτική δοκιμασία, η οποία αποβλέπει σε έλεγχο της ικανότητας των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις χειρισμού των προγραμμάτων ADOBE (Photoshop, InDesign, Illustrator) (προκ. 2Κ/2016 – ΦΕΚ 5/τ. ΑΣΕΠ/6-10-2016).
Η πρακτική δοκιμασία θα διεξαχθεί στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, Ελευθερίου Βενιζέλου 21 Αθήνα,  την 4η Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 10:00 έως 12:30, ( ώρα προσέλευσης 9:30).

Ευχές από την ΕΠΑ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ


Μετάταξη στο Δημόσιο: Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Απαντήσεις σε δύο ερωτήματα της Υπηρεσίας Πολιτικής Υπηρεσίας (Υ.Π.Α.), αναφορικά με τη διαδικασία ανάκλησης μετάταξης δημοσίων υπαλλήλων - εργαζομένων της Υπηρεσίας κατόπιν δικών τους νέων αιτήσεων, κλήθηκε να δώσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα της εν λόγω Υπηρεσίας, με το epoli.gr να παρουσιάζει και να αναλύει τη συγκεκριμένη Γνωμοδότηση. Οι υποθέσεις - ερωτήματα
Ειδικότερα,

Ευχές από την Περιφερειακή Δ/νση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


23 εκατομμύρια άνεργοι στην ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αργοπεθαίνει, με τους κατοίκους της, όχι μόνο να γερνούν, αλλά πλέον να συνωστίζονται κατά εκατομμύρια και στις ουρές των ανέργωνεπειδή οι πολιτικές των Βρυξελλών αδυνατούν να υπηρετήσουν παρά μονάχα την υπεροχή και την ευημερία της Γερμανίας.
Οι αριθμοί της Eurostat προκαλούν... ίλιγγο. Περισσότεροι από 23 εκατ. Ευρωπαίοι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι εν έτει 2017 με το φάσμα της ανεργίας σε ολόκληρη την Ευρώπη των 27, ενώ ένας στους δύο λογίζεται μακροχρόνια άνεργος.

Επιλογή Προϊσταμένων στο Δημόσιο: Οδηγός «βήμα-βήμα» για τη διαδικασία

Οδηγίες, παραδείγματα και η συγκεκριμένη μεθοδολογία που θα πρέπει να ακολουθηθεί στη διαδικασία της "δομημένης συνέντευξης", η οποία βάσει του νέου νόμου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την επιλογή Προϊσταμένων στο Δημόσιο, περιέχονται σε ειδικό εγχειρίδιο που συνέταξαν η Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το ΕΚΔΔΑ και η Expertise France. Το εγχειρίδιο, το οποίο παρουσιάζει η «Καθημερινή», αριθμεί 20 σελίδες και αναμένεται να αποσταλεί τη Δευτέρα στα Συμβούλια Επιλογής Προσωπικού αλλά και στις Υπηρεσίες, προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι, ενόψει της προκήρυξης εντός της εβδομάδος των πρώτων –με το νέο σύστημα– θέσεων γενικών διευθυντών στο Δημόσιο.