oaednews

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Και το όνομα αυτού Γεώργιος!

Οι θερμότερες ευχές από το oaednews στη συνάδελφο Βάσω Φιλίππου και τον σύζυγό της για τον νεοφώτιστο Γιωργάκη! Άξιος νονός ο επίσης συνάδελφος Θανάσης Γαβαθάς! Το μυστήριο τελέσθηκε στον Ι.Ν. της Παναγίας Βλαχερνών στο Κερατσίνι. Να σας ζήσει!

Έρχονται αυξήσεις μισθών!!

Σ. Ρομπόλης: «Μετά το 2027 θα έρθουν αυξήσεις των μισθών»!
Απογοητευτικά τα στοιχεία της ΓΣΕΕ για το εργασιακό μέλλον
Μόνο απογοητευτικά μπορούν τα χαρακτηριστούν τα στοιχεία της ΓΣΕΕ για το εργασιακό μας μέλλον, καθώς οι στρατιές των ανέργων θα παραμείνουν για δύο δεκαετίες ακόμη, με μια ελπίδα για αυξήσεις μισθών να διαφαίνεται το 2027 ή το 2030 και αφού, μέχρι τότε, η αγοραστική μας δύναμη θα έχει φτάσει στα επίπεδα της δεκαετίας του ’60!

Ρουμανία: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις νίκησαν την ανεργία

Μέσα σε μία δεκαετία οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δημιουργησαν το 65,9% των συνολικών θέσεων εργασίας στη Ρουμανία.
Ρουμανία — Περισσότερες απο 494.000 θέσεις εργασίας από το 2000 μέχρι και το 2010, δημιούργησαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της χώρας Οβιντίου Νικολέσκου, στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αμπατζόγλου: Δεν θα αγγίξει το 30% η ανεργία

Ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ, Θοδωρής Αμπατζόγλου, μίλησε στον Real Fm και στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή και μίλησε για τα προγράμματα του Οργανισμού αλλά και την ανεργία.

ΑΝΕΡΓΙΑ: Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Ρομπάι – Προτείνει άμεση αντιμετώπιση με εγγυήσεις στους νέους

Σε επιστολή του ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι υποστηρίζει ότι η ανεργία στους νέους είναι ένα από τα πιο επιτακτικά προς επίλυση ζητήματα για την ΕΕ των 27, ενώ επικαλείται πρόσφατες έρευνες που προειδοποιούν για «χαμένες γενιές» ανέργων και προειδοποιεί για κοινωνική έκρηξη αν δεν αντιμετωπιστεί.

Απεμπλοκή στο πρόγραμμα για την απασχόληση 400.000 ανέργων


 Ο αρμόδιος επίτροπος Λάζλο Αντορ απηύθυνε σύσταση προς τη Γενική Διεύθυνηση Απασχόλησης της Κομισιόν, ώστε να αρθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια



Προς λύση οδεύει το θέμα που δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα που είχε σχεδιαστεί για την εξασφάλιση ελάχιστου εισοδήματος σε 400.000 οικογένειες που δεν έχουν κανένα εργαζόμενο.

Άνεργος μπούκαρε με αμάξι στον ΟΑΕΔ

 Επίθεση στον Βρετανικό ΟΑΕΔ με .... Rover
Το μυαλό του θόλωσε. Είχε μείνει στον άσο. Έτσι αποφάσισε να μπουκάρει με το αυτοκίνητό του σε κρατικό γραφείο ευρέσεως εργασίας, προκειμένου να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του από παλαιότερη εργασία.