oaednews

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Οργανισμοί που καταργούνται- Έτοιμη αλλά δεν ανακοινώνεται η λίστα

Οι οργανισμοί του Δημόσιου οι οποίοι καταργούνται δεν ανακοινώνονται καθώς θα πρέπει να ληφθεί  έγκριση των πολιτικών αρχηγών.

Οι έλληνες πίνουν φραπέ είπες;


Ο Χάρτης της Grassroot Kοινωνίας. Μια ομάδα χαρτογραφεί τις προσπάθειες των σύγχρονων ελληνικών κοινοτήτων σε έναν αγώνα για νέα ήθη και επαναλειτουργίες των δομών


Πατήστε εδώ για να δείτε όλο τον χάρτη

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν πως η πλειοψηφία των ελλήνων κάθονται μοιρολατρικά με έναν καφέ στο χέρι και ως αβοήθητα θύματα των γεγονότων, περιμένουν τη λύση να πέσει από τον ουρανό.

Εθελουσία έξοδο στο δημόσιο - σήμερα η ανακοίνωση

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το σχέδιο της κυβέρνησης για την εθελούσια έξοδο στο δημόσιο . Η εθελουσία έξοδος θα αφορά όσους χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερα χρόνια για πλήρη συνταξιοδότηση.

“Κλείδωσαν” οι πρώτες 2.000 απολύσεις στο Δημόσιο – Από ΕΡΤ, αμυντική βιομηχανία και φορείς που κλείνουν

- Στα χέρια του Σαμαρά η λίστα με τις πρώτες απολύσεις υπαλλήλων του Δημοσίου
- 1.500 υπάλληλοι θα απολυθούν από ΕΡΤ και Αμυντική βιομηχανία
- Μόλις 200 επίορκοι θα απολυθούν με το πρώτο κύμα απολύσεων από το Δημόσιο
- 300 άτομα απολύονται από τα λουκέτα σε 17 οργανισμούς και φορείς που κλείνουν Η τρόικα κατέφτασε και η κυβέρνηση φαίνεται ότι θέλει να κλείσει τις εκκρεμότητες. Αν και συνήθως κανείς δεν ... ενοχλεί τα λεγόμενα μπάνια του λαού φαίνεται ότι το Μαξίμου είναι αποφασισμένο να “σπάσει αυγά” στο κατακαλόκαιρο και να τηρήσει πλήρως τα χρονοδιαγράμματα που αφορούν στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα.

Θερινή απασχόληση για φοιτητές στην ΕΥΔΑΠ

Την πρόσληψη εκατόν δέκα (110) φοιτητών των ΤΕΙ και ΑΕΙ για τους θερινούς μήνες Ιουλίου-Αυγούστου 2013, ενέκρινε το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ με την απόφαση 18075.