oaednews

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τελικά ηρθαν

Όταν ήρθαν να κόψουν το  ειδικό επίδομα φαξ φώναξα δυνατά για την αλητεία των δημοσίων υπαλλήλων που θέλουν και επίδομα ΦΑΞ. Τα καθάρματα που τόλμησαν και κήρυξαν  και απεργία.
Όταν ήρθαν να καταργήσουν το επίδομα πλυσίματος χεριών ούρλιαξα είχα γίνει έξω φρενών με τους κοπρίτες.
Όταν ήρθαν να  προσθέσουν 2 διδακτικές ώρες τη βδομάδα  και να μειώσουν αναπληρωτές και τον μισθό του δάσκαλου κούνησα το κεφάλι και είπα μέσα μου καλά τους κάνουν τους κηφήνες.
Όταν απελυσαν χιλιάδες συμβασιούχους χάρηκα παρά πολύ που ξεκαθαριζαν το δημόσιο από όλους αυτούς που μπήκανε  με ρουσφέτι και κομματικό μέσον.

H Eυρώπη της… Μερκιαβέλι


Η Μέρκελ, με ακραίο νεοφιλελευθερισμό στις άλλες χώρες και με σοσιαλδημοκρατική συνταγή στη χώρα της, έχει πετύχει να τη φοβούνται στην όλο και πιο γερμανική Ε.Ε. και να την αγαπούν οι συμπολίτες της.
Η Μέρκελ, με ακραίο νεοφιλελευθερισμό στις άλλες χώρες και με σοσιαλδημοκρατική συνταγή στη χώρα της, έχει πετύχει να τη φοβούνται στην όλο και πιο γερμανική Ε.Ε. και να την αγαπούν οι συμπολίτες της
Του Ούλριχ Μπεκ*

Σε διαβούλευση μέχρι και αύριο : Το νέο πλαίσιο αδειών στο δημόσιο

Την κατάργηση της 6ήμερης άδειας λόγω χρήσης υπολογιστών, τον εξορθολογισμό των αναρρωτικών καθώς και πρόσθετες διευκολύνσεις στις γονικές άδειες των δημοσίων υπαλλήλων, προβλέπει το σχέδιο νόμου με τίτλο «Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις», που έθεσε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση το αρμόδιο υπουργείο.

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ..



Μάλλον περιμένουμε ν ανοίξουν μύτες ή να γίνει κάτι πολύ τραγικό μέχρι να δοθεί μία λύση για το ΚΠΑ 2 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ αλλά και για τα υπόλοιπα ΚΠΑ που βρίσκονται σε παρεμφερή κατάσταση.