oaednews

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Προκήρυξη για πλήρωση θέσης Γενικού Διευθυντή στον ΟΠΕΚΑ.

 Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ Προκήρυξη του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και του Υπουργού Εσωτερικών για την πλήρωση θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ορίζεται σε δεκαπέντε (15) ημέρες και ξεκινά πέντε (5) ημέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης, ήτοι αρχίζει από τη 17-01-2022 και λήγει 31-01-2022.

Κατεβάζει «ρολά» μέχρι το 2024 το Χίλτον, τι θα γίνει με τους εκατοντάδες εργαζόμενους

 «Ρολά» κατεβάζει τους επόμενους μήνες το Χίλτον με προοπτική την ριζική του ανακαίνιση και την επαναλειτουργία του στις αρχές του 2024.

Το ξενοδοχείο που αποτελεί ένα από τα εμβληματικά κτίρια της Αθήνας, θα κλείσει ώστε να ανακαινιστεί σε μια επένδυση που αναμένεται να φτάσει τα 130.000.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, αναμένεται να δημιουργηθεί ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο με 280 δωμάτια και σουίτες, ενώ θα κατασκευαστούν ακόμα 50 πολυτελείς κατοικίες και θα γίνουν επεκτάσεις και νέοι εμπορικοί χώροι.

Το κλείσιμο όμως του ξενοδοχείου, σημαίνει παράλληλα πως μένουν στον αέρα αρκετές εκατοντάδες εργαζόμενοι. Έτσι οι 600 περίπου εργαζόμενοι της επιχείρησης έχουν δύο επιλογές. Είτε να φύγουν με εθελούσια έξοδο είτε να μετακινηθούν σε κάποια άλλη από τις επιχειρήσεις του Ομίλου, όπως το Costa Navarino στη Μεσσηνία.