oaednews

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

"Γιούχα" ... ακόμη και στα μνημόσυνα!



Καμία συστολή δεν έχει πια ο κόσμος, που ξεσπάει την οργή του σε κάθε ευκαιρία - πόσο μάλλον αν μπροστά του βρεθεί κάποιος από αυτούς πoυ θεωρεί υπαίτιους της σημερινής κατάστασης.

Η Στάβυ Σαλουφάκου είπε όχι

Την απόφασή της να μην αποδεχθεί τη βουλευτική έδρα, μετά την παραίτηση της βουλευτού Επικρατείας Μάγιας Τσόκλη  , κοινοποίησε με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, η πρώτη αναπληρωματική του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών Σταυρούλα Σαλουφάκου.

Ιστοσελίδα βοηθά τους ξενοδουπαλλήλους της Κρήτης να βρουν δουλειά


Με αφορμή την παρουσίαση του νέου ψηφιακού Κοινωνικού Δικτύου που έγινε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης σε δήλωσή του τόνισε:

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΗΛΙΑΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΒΓΕΝΗ

Πού πάνε τα λεφτά του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας;


«Από το κάθε ευρώ μόλις 19 λεπτά καταλήγουν στην ελληνική κυβέρνηση»
«Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα...», σημειώνει στη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν

Όλα σε εικόνες

Πολίτης στη Βουλή έβαλε τις φωνές στον Παπαδήμο


Μετά το τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, ένας πολίτης από τα θεωρεία της Βουλής, φανερά αγανακτισμένος δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.