oaednews

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

"Ξυπνάω περιμένοντας e-mail από κάποιον εργοδότη"

Διαρροή επιστημόνων στο εξωτερικό, απελπισία και οργή κατέγραψε η εφημερίδα Le Monde στην Ελλάδα. Τι δηλώνουν νέοι άνεργοι πτυχιούχοι. "Ή θα μείνουν φτωχοί ή θα μεταναστεύσουν" σημειώνει η αρθρογράφος

Σχόλιο από τον outland citizen

Κανείς δεν ξέρει τι σκέφτονται και τι επιβουλεύονται, απλά αποδείχθηκε ότι ο μεν εργασιακός πληθυσμός είναι ανταλλάξιμος και μετακινούμενος στην ταπείνωση και την ανεργία με τίμημα την διάσωση των Κατεχόντων και των Πολιτικών....και μετά όλα ωραία θα μας πετάν ένα ξεροκόμματο και θα μας λένε να η Ανανάκαμψη να πως οι στερήσεις πιάσαν τόπο με αυτούς τους Κυρίους στο Απειρόβλητο και οι Κατέχοντες Πλουσιότεροι και όλα "μέλι - γάλα" ...

Σας απολύουμε επειδή είμαστε ανάξιοι!!! Δήλωση βόμβα του Χρ. Πρωτόπαπα

Χρ. Πρωτόπαπας: Η εφεδρεία επιβάλλεται λόγω ολιγωρίας

Ευθύνες σε κυβερνητικά στελέχη για το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει οι συγχωνεύσεις των οργανισμών του Δημοσίου, με αποτέλεσμα σήμερα να επιβάλλεται η λύση της εργασιακής εφεδρείας επιρρίπτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πρωτόπαπας.

Ποιοι είναι οι έφεδροι τελικά και ποιοι οι αξιωματικοί


Εργαζόμενοι που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα αλλά και όσοι δουλεύουν στους δημόσιους οργανισμούς που θα μπει «λουκέτο» είναι οι πρώτοι στη λίστα της εργασιακής εφεδρείας.

Ψάχνεις δουλειά; Πλάκα κάνεις!

Ακολουθεί επίκαιρο ανέκδοτο
Άνεργος:     Καλημέρα σας! Ο καταστηματάρχης;
Εργοδότης: Καλημέρα! Ο ίδιος.

2η Διεθνής Έκθεση Γελοιογραφίας στον Φ.Ο.Υ., στον Υμηττό με θέμα την «Ανεργία».


«Πρεμιέρα» για τη 2η Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας

Εκεί που υπάρχει συνδικαλισμός…


Το εργοστάσιο της General Motors στο Σπρινγκ Χιλ του Τενεσί έκλεισε πριν από δύο χρόνια εκτινάσσοντας την ανεργία στην περιοχή στο 17%.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΥΠΟYΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ MEGA

Μιλώντας στο πρωινό mega ο Υπουργός εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνης  επεσήμανε ότι ο ΟΑΕΔ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα υποστελέχωσης  σε σχέση με τον όγκο δουλειάς που έχει αναλάβει.