oaednews

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αυτεπάγγελτη αναζήτηση πιστοποιητικών - βεβαιώσεων δημοσίων υπαλλήλων

Αυτεπάγγελτα πρέπει να αναζητούνται πιστοποιητικά -βεβαιώσεις, δικαιολογητικά κλπ, που αφορούν τους δημοσίους υπαλλήλους, τα υπουργεία Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, καθώς και τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σύμφωνα με εγκυκλίους του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στον ΟΑΕΔ....

1) Ξένιος Δίας, αύρα, ανάπτυξη, δημοκρατία, οργανισμός απασχόλησης εργατικού δυναμικού… Όταν οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους, τίποτα δεν έχει σημασία πια.
2) Η παρακείμενη καφετέρια έβαλε τραπεζάκια και έξω από τον ΟΑΕΔ… Κάποιοι άνθρωποι δεν θα 
κατάλογοςμείνουν άνεργοι ποτέ.

Λυπάμαι..

Λυπάμαι που οι 32 υπάλληλοι δεν κλωνοποιούνται..
Λυπάμαι που ο κόσμος δεν φεύγει γρηγορότερα με τις χειρόγραφες ανανεώσεις..
Λυπάμαι που υπό την πίεση της κάμερας, λύσεις εκτάκτου ανάγκης και δη προσωρινές λαμβάνουν χώρα..
Λυπάμαι που έπρεπε να φτάσουμε στην τηλεόραση για να αποδείξουμε ότι έχουμε προβλήματα και έλλειψη προσωπικού..

Ημέρες Καριέρας Αθήνας

Ημέρες Καριέρας Αθήνας

Στις 12 & 13 Οκτωβρίου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ελάτε στη φετινή συνάντηση Ημέρες Καριέρας 2013 να γνωρίσετε και να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού. 
Πληροφορηθείτε για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση, για προγράμματα κατάρτισης και νέα μεταπτυχιακά, από τους πιο γνωστούς εκπαιδευτικούς φορείς. Γνωρίστε τα νέα start-ups της αγοράς και τους τολμηρούς επιχειρηματίες τους, έτοιμους να ακούσουν τις ιδέες σας και να μοιραστούν μαζί σας τις πολύτιμες συμβουλές τους! Σας δίνεται η ευκαιρία, σε 2 ημέρες αφιερωμένες σε εσάς, να παρακολουθήσετε δωρεάν ενδιαφέροντα σεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες και καταρτισμένα στελέχη. 

Σχέδιο νόμου για θέματα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ και άδειες στο Δημόσιο

Την ερχόμενη εβδομάδα, το αργότερο, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Ρυθμίσεις υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις», καθώς σήμερα το μεσημέρι λήγει και η δημόσια διαβούλευση.

ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ “ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ




Από Α.Ρ.Σ.Υ.Π. - Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Υγείας Πρόνοιας 9-10-13

Χθες γύρω στις 3 μμ οι υγειονομικοί συντάκτες άρχισαν να “βομβαρδίζονται” από το επικοινωνιακό επιτελείο του υπουργείου υγείας, με μηνύματα και διαρροές που εν ολίγοις έλεγαν “χαμός, συνδικαλιστές νοσοκομείων συνελλήφθησαν επ' αυτοφόρω να χρηματίζονται, ανακοινώσεις – βόμβα από τον υπουργό στις 6μμ”. Με βάση τις “διαρροές” που δέχονταν, πολλά φιλοκυβερνητικά σάϊτς έσπευσαν να σπεκουλάρουν από νωρίς, με επικεφαλής tovima.gr, με ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ τίτλους “γιατροί συνδικαλιστές πιάστηκαν με φακελάκι” (!;). Η τηλεόραση του Άλφα μάλιστα στις 7.30 μμ έδειξε και σχετικό “σούπερ” (υπότιτλο) που είχε ... ξεχάσει να αλλάξει (!!;;)
Παρά την φιλότιμη προσπάθεια από τα διάφορα “παπαγαλάκια” και τους “κολλαούζους”, στους σοβαρότερους δημοσιογράφους από την πρώτη στιγμή ήταν φανερό το αυτονόητο, πως δηλαδή πρόκειται μάλλον για κάποιο φτηνό επικοινωνιακό πυροτέχνημα του κ. Υπουργού, δηλαδή ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ εν όψει της επικείμενης διάλυσης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και άλλων μέτρων – σοκ ... Ούτε αυτοί όμως δεν μπορούσαν να φανταστούν το πόσο “άνθρακες” θα ήταν ο “θησαυρός” ...