oaednews

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Απολαύστε τον συνάδελφο Ηλία Κοντοστέργιο


Μουσική : Άρης Φαλιάγκας - Ανδρέας Τσέγας
Στίχοι : Άρης Φαλιάγκας
Ερμηνεία : Ηλίας Κοντοστέργιος

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΕΛ ΣΤΗΝ ΕΠΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

"όταν υπάρχει όραμα και έμπνευση , όταν υπάρχουν εκπαιδευτικοί που αξιοποιούν δημιουργικά τις ευκαιρίες "

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Τηλ.9989661,9989686

 ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΕΛ ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ BRITISH COUNSIL ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΖΩΗΣ: ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
                                                                                                    
                                                                                  


 Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών συγχαίρει  την Διευθύντρια της ΕΠΑΣ Λάρισας  κ.Αντωνίου , την εκπαιδευτικό κ. Γιαννακοπούλου και  την όμάδα των μαθητών της ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείου , που απέσπασαν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ,που οργανώθηκε από το British Counsil, με στόχο να  βελτιώσει  την κατανόηση και τις  γνώσεις  των νέων για την κοινωνική καινοτομία και επιχειρηματικότητα και να αναπτύξει παράλληλα  τις βασικές δεξιότητες για τη μάθηση , τη ζωή και την εργασία.

ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 1ης και 2ης Θεσσαλονίκης, Ωραιοκάστρου και Λακιάς και ΙΕΚ ΟΑΕΔ : Δρόμος Μαθητείας -Οδός Εργασίας

Στο πλαίσιο της προβολής και επίδειξης Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, οι ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Ν. Θεσσαλονίκης ΟΑΕΔ (1η & 2η Θεσ/νίκης, Ωραιοκάστρου, Λακκιάς) και ΙΕΚ ΟΑΕΔ (Θεσ/νίκης, Ωραιοκάστρου), διοργανώνουν κεντρική Εκδήλωση Επαγγελματικών Δεξιοτήτων όλων των ειδικοτήτων που λειτουργούν στις εκπαιδευτικές μονάδες του ΟΑΕΔ Ν. Θεσσαλονίκης.
Ο στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων των μαθητών/τριών μας καθώς και η ενημέρωση των επιχειρήσεων (ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) και των κοινωνικών φορέων σχετικά με τη Μαθητεία/Πρακτική Άσκηση που προσφέρουν οι ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας & ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. 

Παράλληλα θα διοργανωθεί Επίδειξη Μόδας της ειδικότητας "Ύφασμα-Ένδυση" στις 23/05/2018 και Επίδειξη Πτυχιακών Εργασιών της ειδικότητας "Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής" στις 24/05/2018.


Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο e-mail του σχολείου: epas.thes2@oaed.gr

Σε υπ. Οικονομίας και σε εφορίες θέλουν να μεταταγούν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Τα Υπουργεία Οικονομίας, Ανάπτυξης και Εργασίας καθώς και η ΑΑΔΕ αποτελούν τους πιο περιζήτητους φορείς της δημόσιας Διοίκησης για μετάταξη και απόσπαση όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Α κύκλου κινητικότητας 
Από τις 23 Απριλίου έως και τις 7 Μαΐου υποβλήθηκαν 2.218 αιτήσεις, οι οποίες αφορούν συνολικά 1.051, από τις συνολικά 1.115, θέσεις (783 για μετάταξη, 332 για απόσπαση), με αποτέλεσμα να παραμείνουν κενές 64 θέσεις. Αυτές οι αιτήσεις περιλαμβάνουν 13.472 θέσεις, γεγονός που συνεπάγεται έναν μέσο όρο περίπου έξι θέσεων ανά αίτηση.