oaednews

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΑΡΣΗ ΑΔΙΚΙΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ


Θα αρθούν οι μισθολογικές αδικίες των δημοσίων υπαλλήλων!


Την πρόθεσή του να αρθούν οι αδικίες που υπάρχουν στο σημερινό μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων με το ενιαίο μισθολόγιο, επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8. Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, δεν είναι δυνατόν δύο δημόσιοι υπάλληλοι να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με το ίδιο ακριβώς επίπεδο εκπαίδευσης και πορεία, και να παίρνουν τελείως διαφορετικούς μισθούς.

Η ανεργία πλήττει τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων




Οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας, η ανεργία και οι επιπτώσεις στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας θα εξετασθούν σήμερα, Τρίτη, στη συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής της Βουλής για την παρακολούθηση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

Στην Επιτροπή θα παραστούν ο Αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεώργιος Κουτρουμάνης, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Ηλίας Κικίλιας, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κ. Σάββας Ρομπόλης και η Υποδιευθύντρια της Διεύθυνσης Μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος, κυρία Δάφνη Νικολίτσα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

(για την αφύπνιση του συνδικαλιστικού κινήματος… πίνοντας το καταπέτασμα)

ΕΝΤΕΧΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΛΑΡΟΥΜΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ «STAYLO»

(Ηρακλειδών 10, Πλατεία Θησείου)