oaednews

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Προγράμματα για 60.000 ανέργους δρομολογεί ο ΟΑΕΔ

Από χθες «τρέχει» το Πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας που αφορά σε 3.000 νέους, ηλικίας 25-29 ετών, σημείωσε η διοικητής του Οργανισμού. Περισσότεροι από 60.000 άνεργοι θα ωφεληθούν από τα νέα Προγράμματα του ΟΑΕΔ, τα οποία αναμένεται να υλοποιηθούν μέσα στο 2016, εξαγγέλλει η διοικητής του Οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην αντιφασιστική – αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική διαδήλωση την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6:00μμ, στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην αμερικανική Πρεσβεία.

Εκλογές Υπηρεσιακών Συμβουλίων

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΝΩΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
              ΕΚΛΟΓΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΑΔΕΙΞΗ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ               ΣΤΟ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  Ο.Α.ΕΔ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, τα οποία, όπως γνωρίζετε, είναι αρμόδια για μεταθέσεις, μετατάξεις, αναγνώριση προϋπηρεσίας, μεταπτυχιακών τίτλων, άδεια για εργασία εκτός υπηρεσίας, καθώς και την εν γένει υπηρεσιακή κατάσταση των υπαλλήλων, θα θέλαμε να σας εκθέσουμε τις θέσεις μας:
Ο  Συνταγματικά κατοχυρωμένος (άρθρο 103  παρ. 4) αλλά  ταλαιπωρημένος  θεσμός  των  Υπηρεσιακών  Συμβουλίων  χρειάζεται  εκπροσώπους  με  ήθος,  εντιμότητασταθερότητα,καθαρότητα  θέσεων  και  με  βαθύ  το  αίσθημα  δικαίου.