oaednews

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Με αφορμή τη δίωξη για συνδικαλιστική δράση στην Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, καταγγέλλει τη συνδικαλιστική δίωξη της Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ».


Οι συνδικαλιστικές διώξεις, δυστυχώς, συνεχίζονται. Σειρά έχει τώρα η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ». Κλήθηκε, καταρχήν, να καταθέσει σε ΕΔΕ για ανακοινώσεις του Σωματείου, που δημοσιεύθηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο για ζητήματα αυταρχισμού, τρομοκρατίας που επικρατούν στη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, καθώς επίσης και για τις δυσχέρειες στην αντιμετώπιση της πανδημίας λόγω ελλείψεων προσωπικού, εξοπλισμού και υποδομών. Όπως οφείλει, δηλαδή, να υποστηρίζει ως Πρόεδρος του Σωματείου.

ΟΑΕΔ: 121 προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού

 Προσλήψεις ορισμένου χρόνου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ με προκήρυξη ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1/2021

Ο ΟΑΕΔ προκηρύσσει, μέσω προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ, την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν είκοσι ενός (121) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του Οργανισμού.


Οι προσλήψεις αφορούν τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που βρίσκονται εντός των Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής και των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών και Τρικάλων.

Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι περίπου ένα έτος, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31ης Ιουλίου 2022.

Έβρος - Αυτοκτονία: 57χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω ανεργίας

 Τραγικός επίλογος γράφτηκε για έναν 57χρονο άνδρα στον Έβρο, ο οποίος αυτοκτόνησε επειδή ήταν άνεργος.


Ο αυτόχειρας είχε μείνει άνεργος για αρκετό χρονικό διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί.

Το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα στις Φέρες Έβρου την Κυριακή (11/7), ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας η μητέρα του τον βρήκε κρεμασμένο στην αποθήκη του σπιτιού του.

Δεν είχε δημιουργήσει πότε πρόβλημα