oaednews

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΥ ΟΑΕΔ : Δίνουμε αίμα σώζουμε ζωές

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1  και την Πέμπτη 2  Φεβρουαρίου 2017 και ώρες 9π.μ. έως 1μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη από την ΠΕΥ ΟΑΕΔ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διοίκησης.
Τονίζουμε την τεράστια και ανθρωπιστική αξία της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες, να στηρίξουν την  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, που είναι και κοινωνική ανάγκη και επιταγή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ



ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝ  «ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ»


Συνάδελφοι,
Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ του ΟΑΕΔ, εγκρίθηκε –με μοναδική αρνητική ψήφο του εκπροσώπου του ΠΑΜΕ- Απόφαση-Εισήγηση προς το Υπουργείο Εργασίας σχετικά με τα καθήκοντα, τα μέτρα ελέγχου και τις κυρώσεις κατά των ανέργων.
Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, αν οι άνεργοι αρνηθούν να αποδεχτούν εργασία ή συμμετοχή σε προγράμματα κατάρτισης-απασχόλησης που τους προτείνει ο ΟΑΕΔ , υπάρχει η προκλητική απειλή της αφαίρεσης ακόμα και του πενιχρού επιδόματος ανεργίας ή της «κάρτας ανέργου».
Όλα αυτά προκειμένου να συμμορφωθεί ο Οργανισμός στους σχετικούς κανόνες της Ε.Ε και να συνεχιστεί η ομαλή χρηματοδότηση από τα διαρθρωτικά ταμεία.

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ

Ανακοίνωση από την Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπείρου Κέρκυρας και Λευκάδας


ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε. ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ& ΛΕΥΚΑΔΑΣ 3ο χιλ. Ε.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -ΑΘΗΝΩΝ

Τηλ / Φαξ: 26510 85748 e-mail: sylipiros@oaed.gr

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 20/01/2017

Αρ. Πρωτ.: 54 ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι


Η Ένωση Υπαλλήλων Ο.Α.Ε. . Ηπείρου, Κερκύρας & Λευκάδας, με αφορμή την επίθεση πολίτη εναντίον συναδέλφου του ΚΠΑ2 Κερατσινίου, εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα περιστατικά βιαιοπραγίας εις βάρος εργαζομένων του Οργανισμού.

Ποιος εκθέτει τον ΟΑΕΔ;

Ειναι τουλάχιστον  τραγικό η ανάρτηση της προκήρυξης για το πρόγραμμμα κοινωφελούς εργασίας να υπάρχει αναλυτικά σε ιδιωτική ιστοσελίδα πριν ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού!

Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους της χώρας, για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Δελτίο Τύπου ΟΑΕΔ

Στη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε όλους τους Δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017).


Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινάει την Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται - αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο - στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).