oaednews

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Συνέδριο ΟΟΣΑ την Πέμπτη για την απασχόληση

O Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Άνχελ Γκουρία, θα ανοίξει μεθαύριο (Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου) το πρωί τις εργασίες του Συνεδρίου Πολιτικής για το Μέλλον της Εργασίας, στην έδρα του Οργανισμού στο Παρίσι.
Όπως αναφέρει ο ΟΟΣΑ στην ιστοσελίδα του, περισσότεροι από 300 υπουργοί, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και κορυφαίοι εκπρόσωποι του οικονομικού κόσμου και των συνδικάτων θα συζητήσουν πώς η ψηφιοποίηση διαμορφώνει τον κόσμο της εργασίας και τις συνέπειες για τις δεξιότητες και την πολιτική για την αγορά εργασίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

 Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Φ.Ε.Κ. + ΤΕΧΝΗ (FEK + ART

Το Εθνικό Τυπογραφείο σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016,  στην ξενάγηση της έκθεσης Φ.Ε.Κ. + ΤΕΧΝΗ από την επιμελήτρια  κα Λουΐζα Καραπιδάκη, παρουσία εικαστικών.
Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πάνω από 70 έργα εμπνευσμένα από την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του ΦΕΚ και του  Εθνικού Τυπογραφείου και να συνομιλήσουν με κάποιους από τους δημιουργούς. Η έναρξη της ξενάγησης θα γίνει στις 17.30.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Επιμένουν με νέα κινητοποίηση οι πενταμηνίτες του ΟΑΕΔ

Νέα κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ γνωστά και ως πεντάμηνα ενώ συνεχίζουν την παραμονή τους έξω απο το Υπουργείο Εργασίας.  Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή στις 11:00 πμ έξω απο το Υπουργείο.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΕΥ ΟΑΕΔ


 

Συνάδελφοι,


 Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου  και την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου  και ώρα  9π.μ. έως 1μ.μ., θα γίνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στη Διοίκηση στην αίθουσα  εκδηλώσεων (υπόγειο).
Τονίζουμε την τεράστια και ανθρωπιστική αξία της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες, να στηρίξουν την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που είναι και κοινωνική ανάγκη και επιταγή.

v Επισημαίνουμε ότι:

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και κάλυψε τις ανάγκες σε αίμα πολλών  μελών-συναδέλφων ή συγγενών τους όταν το χρειάστηκαν.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ για Περιφερειακή διεύθυνση Αττικής και Νήσων

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ
Αθήνα 2-1-2016 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο.Α.Ε.Δ

Αρ. Πρωτ. : 4
ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δ/νση : Εθνικής Αντιστάσεως 8 Τράχωνες - Καλαμάκι Τηλέφωνο : 210-9959039
Προς :
1 . Την Ομοσπονδία Υπαλλήλων 210-9989174 Ο.Α.Ε.Δ. FAX: 210-9959039
2. Την Ομοσπονδία Εκ/κών
3. Την ΠΕΥ Ο.Α.Ε.Δ.
4. Την Ε.Ε.Π. Ο.Α.Ε.
5. Προς όλες τις Υπηρεσίες Αρμοδιότητας Περ/κής Δ/νσης Αττικής & Νήσων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συνάδελφοι, Η Εφορευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει στην Αθήνα τις αρχαιρεσίες για την εκλογή των Αντιπροσώπων της Γ.Σ. του Ταμείου, συνήλθε στις 2-1-2016 και αφού εξέτασε τις αιτήσεις υποψηφιότητων που υποβλήθηκαν

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ως υποψηφίους τους πιο κάτω που περιλαμβάνονται στους αντίστοιχους συνδυασμούς: