oaednews

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Οι εκπαιδευόμενες ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βέροιας επισκέφθηκαν τα Παιδιά της Άνοιξης

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 οι εκπαιδευόμενοι του Μικτού Κέντρου τα "Παιδιά της Άνοιξης" και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν ομάδα Συνύπαρξης με τις εκπαιδευόμενες του Τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βέροιας. 

«Ανοίγουν» προγράμματα απασχόλησης για 41.000 ανέργους το επόμενο διάστημα – Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Τέσσερα προγράμματα απασχόλησης, με στόχο τη συμμετοχή 41.000 ωφελούμενων ανέργων, έχει προγραμματίσει το υπουργείο Εργασίας για το πρώτο τρίμηνο του 2016, σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος. Βασική προϋπόθεση των νέων προγραμμάτων είναι ένα ποσοστό των ανέργων που θα συμμετάσχει σε αυτά να συνεχίσει να εργάζεται και μετά τη λήξη τους.

Του φεγγαριού


ΠΕΥ ΟΑΕΔ: ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Θέμα: Παροχή εκπτώσεων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από επικοινωνίες της ΠΕΥ ΟΑΕΔ  με εκδοτικούς οίκους, πετύχαμε, για όλους τους εργαζόμενους στον ΟΑΕΔ με την επίδειξη της ταυτότητας ελεγκτή ή την ταυτότητα εισόδου ΣΕΠΑ, τις εξής εκπτώσεις:

          1. Βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ: Έκπτωση 30% από την αρχική     λιανική τιμή     που ορίζει ο εκδότης, σε όλα τα είδη των Ελληνικών       βιβλίων που διαθέτουν.  
     Καταστήματα στα οποία ισχύει η έκπτωση:
     A.  Πανεπιστημίου 37, Αθήνα
     Β. The Mall Αthens, επίπεδο 0.
     Γ. Κολοκοτρώνη 10, Κηφισιά
     Δ. Εκπτωτικό χωριό McArthurGlenn
     Η προσφορά ισχύει για ένα έτος, δηλαδή έως τις 03.11.2016.

     2.  Εκδόσεις METAIXMIO .:

«Κράτος και Αριστερά-Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης»

Συζήτηση με θέμα "Κράτος και Αριστερά-Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης", με εισηγητές:τον Αν.Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορο Βερναρδάκη  και την Πρόεδρο του Ο.Α.Ε.Δ. Μαρία Καραμεσίνη, διοργανώνει η ΝΕ Α΄Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ.