oaednews

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η σκληρή "διαπραγμάτευση" έλαβε τέλος


Όλα δείχνουν συμφωνία των αρχηγών για τα μέτρα μετά και από τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη ο οποίος μίλησε για ρήτρα αντικατάστασης και αντισταθμιστικά μέτρα εξερχόμενος από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Εννοώντας την αλλαγή των μέτρων στην περίπτωση που το κράτος αυξήσει τα έσοδά του. Αυτό βέβαια μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να ειπωθεί καθώς η χώρα ολοένα και περισσότερο βυθίζεται στην κρίση και τα νέα μέτρα πιέζουν πολλαπλασιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση. 

H ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ 11 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ


Ο αριθμός των εγγεγραμμένων εργαζομένων στην Τουρκία ανήλθε στα 24,76 εκατομμύρια τον Ιούνιο. Επίσης στα επιχειρηματικά νέα: η περιοχή κατατάσσεται υψηλά σε διαρροή επιστημονικού δυναμικού και η οικονομία της πΓΔΜ εισήλθε σε ύφεση.

Έρχονται νέες μειώσεις μισθών και αύξηση της ανεργίας

Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο οίκος αξιολόγησης Moody's Οπότε μην ακούτε τις π@παρολογίες που μας λένε καθημερινά πως αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία και πως από του χρόνου όλα θα πάνε καλά! Όλα είναι μπούρδες και τίποτε άλλο!

Διατηρείται το οικονομικό χάσμα Ανατολής-Δύσης


Υψηλότερη ανεργία και κάμψη του ΑΕΠ των ανατολικών κρατιδίων σε σχέση με τα δυτικά δείχνει η έκθεση πρoόδου της γερμανικής ενοποίησης. Προβλέπεται συρρίκνωση του πληθυσμού των νέων κρατιδίων.