oaednews

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η νεανική επιχειρηματικότητα ενάντια στην κρίση


Η νεανική καινοτομία, η επιχειρηματική πρωτοτυπία και η εξωστρέφεια συνιστούν εργαλείο οικονομικής ανάτασης και ανάπτυξης, ιδιαίτερα σε εποχές οικονομικών κρίσεων.

Νεανική επιχειρηματικότητα ενάντια στην κρίση




Η νεανική καινοτομία, η επιχειρηματική πρωτοτυπία και η εξωστρέφεια συνιστούν εργαλείο οικονομικής ανάτασης

Και μέσα στο χαμό υπογράφτηκε το διάταγμα για τους "ελληνικούς υδρογονάνθρακες"

Τελικά μας απέδειξαν το αυταπόδεικτο

Τελικά μας απέδειξαν το αυταπόδεικτο: Το πολιτικό σύστημα ή για την ακρίβεια το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, μας απέδειξε περίτρανα την γελοιότητα του.

Στάση εργασίας προανήγγειλε η ΑΔΕΔΥ

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρά η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, από τις 12:00, προκειμένου να εκφράσει την έντονη αντίθεσή της για τις απολύσεις στο Δημόσιο.

ΙΚΑ: Τα ένσημά σας στο Διαδίκτυο


Μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε την καρτέλα των ενσήμων σας στο ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.

Προειδοποί​ηση-τρόμος της πρόεδρου της Αργεντινής για το ΔΝΤ: "Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα"!


Προειδοποίηση-τρόμος για την Ελλάδα από την πρόεδρο της, παθούσης λόγω ΔΝΤ, Αργεντινής, Christina Fernandez De Kirchner, για την Ελλάδα και τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα λιτότητας που δέχθηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου: «Τα άγρια μέτρα λιτότητας θα συναντήσουν αντίσταση.

Ιστορικές στιγμές με πρόσωπα χωρίς ιστορική σημασία!