oaednews

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τρέξε, Μέρκελ, τρέξε!

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν λάθος. H Άνκελα Μέρκελ δεν έρχεται στην Ελλάδα για να επιθεωρήσει το οικόπεδο που θα αγοράσει φτηνά (όπως λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες). Οι χάρτες πλέον στο Google είναι τόσο πειστικοί που δεν είναι ανάγκη να τραβολογιέσαι στα αεροδρόμια. Ούτε έρχεται για να στηρίξει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά (που λένε στον ΣΥΡΙΖΑ). Θα  μπορούσε να την στηρίξει άλλωστε με μια δημόσια δήλωση από το Βερολίνο. Και βέβαια δεν την ενδιαφέρει να διασώσει την ελληνική πλουτοκρατία (που λέει το ΚΚΕ). Ούτε έρχεται για να περιφρουρήσει τα γερμανικά κεφάλαια (που λέει η Χρυσή Αυγή). Άσε που μαθαίνω ότι πλέον τα λεφτά μεταφέρονται μέσω τραπεζών και δεν υπάρχουν καμιόνια για να περιφρουρήσεις.

Ο λόγος που η Μέρκελ επισκέπτεται αιφνιδίως την Αθήνα είναι άλλος και σας τον αποκαλύπτω

Η ΓΕΝΟΠ καταγγέλλει επιχειρήσεις ότι δεν πληρώνουν το «χαράτσι»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στις 17:00 το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, κ. Νίκος Φωτόπουλος, σχετικά με την καταγγελία ότι έχει στοιχεία πως “το χαράτσι της ΔΕΗ το πληρώνουν μόνο τα κορόιδα”, τονίζοντας ότι οι φτωχοί πληρώνουν και οι πλούσιοι απέχουν.
Έτσι, σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα λίστα επιχειρήσεων που έτυχαν… ειδικής μεταχείρισης από την ΔΕΗ.

Θέτουν την ομαλότητα της χώρας σε πρωτοφανή δοκιμασία




ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ


Περιμένουμε να ακούσουμε και αυτή τη φορά, όπως σε όλα τα ελάσσονος σημασίας θέματα -όπως το κλείσιμο του εστιατορίου του Μεγάρου Μαξίμου-, το γνωστό πλέον.. "με εντολή Σαμαρά".

Ας βγει ο πρωθυπουργός της τρικομματικής κυβέρνησης κι ας πει ότι «εγώ έδωσα εντολή στην ΕΛ.ΑΣ να εκδώσει την κατάπτυστη και επικίνδυνη για την ομαλότητα της χώρας αστυνομική απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ.

Καταλάβαμε...

Καταλάβαμε: αύριο εισπνοές - εκπνοές με τον ρυθμό που θα δίνει ένα πάλσαρ από τηλεοράσεως μήπως στερήσουμε το οξυγόνο στην αγαπημένη Άνγκελα, τα πιτσούνια θα κουτσουλάνε όλα στη θάλασσα 60 ναυτικά μίλια από το Σούνιο και μόλις φθάσει στην Αθήνα, όλοι οι Έλληνες στα μπαλκόνια με κατεβασμένα τα παντελόνια και σκυμμένοι..Κάτι άλλο?

Δεν ματαιώνουν τα συλλαηλητήρια τους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ σήμερα στις 6 το απόγευμα και αύριο Τρίτη στη 1 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, στην οποία καταγγέλουν «τις αστυνομικές απαγορεύσεις, την επίδειξη πυγμής, την αστυνομική βία, τις παρεμβάσεις των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και τις συλλήψεις απεργών και συνδικαλιστικών στελεχών, οι οποίες στοχεύουν να ακυρώσουν τα δημοκρατικά μας δικαιώματα».

Aπαγορευσαν της διαδηλώσεις!!!!!!

Στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας εν όψει της επίσκεψης της Angela Merkel, η αστυνομία απαγορεύσει τις συναθροίσεις στο κέντρο της Αθήνας!

ΠΕΥ ΟΑΕΔ:ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στις 6:00 μ.μ.



Συνάδελφοι,

Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 6μ.μ. πραγματοποιείται Πανεργατικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., με σκοπό να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν Τρόικα και Τρικομματική Κυβέρνηση.