oaednews

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ερωτηση ΚΚΕ - Να παρθεί πίσω η πειθαρχική διωξη της εργαζόμενης από την διοίκηση του ΟΑΕΔ

ΑΣΕΠ: Πήρε υπογραφή η προκήρυξη 6Κ/2020 για 1.209 προσλήψεις στο υπουργείο Υγείας (πίνακας με θέσεις)

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 6Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους ΒΝΣ ΟΑΕΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουλίου αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων, που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) του ΟΑΕΔ για το Σχολικό Έτος 2020-2021, όπως έχει καθοριστεί με βάση τη Δημόσια Πρόσκληση ως εξής:

  Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών)  Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών)

 Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία)

 Με στόχο την αντικειμενικότητα και τη διαφάνεια πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική μοριοδότηση και οι προσωρινοί πίνακες καταρτίστηκαν από τριμελείς Πρωτοβάθμιες επιτροπές μοριοδότησης και επιλογής των υποψηφίων βρεφών και νηπίων. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από Δευτέρα 27-07-2020 έως και την Τετάρτη 29-07-2020.

Αποδεικτικό εμπρόθεσμης ένστασης είναι η ημερομηνία αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
 Στον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr έχουν αναρτηθεί ανά Περιφερειακή Διεύθυνση ΟΑΕΔ οι παρακάτω τρεις κατηγορίες προσωρινών πινάκων αξιολόγησης, καθώς και το έντυπο ένστασης:

 1. Επιλεγμένοι,

2. Αναπληρωματικοί

3. Αποκλειόμενοι Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις θα αποστέλλονται (με τη συμπλήρωση του συγκεκριμένου και αναρτημένου εντύπου ένστασης) στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις, του ΒΝΣ που έχει αξιολογηθεί το τέκνο του κάθε γονέα-κηδεμόνα. ΒΝΣ ΟΑΕΔ ΒΝΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ EMAIL

Νομοθετικές ρυθμίσεις για πειθαρχικό δίκαιο και άλλα θέματα που αφορούν στην Υπηρεσιακή Κατάσταση των Υπαλλήλων του Δημοσίου