oaednews

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αίτημα Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ για «Εξαίρεση των επιδοτούμενων ανέργων από τους περιορισμούς ανάληψεων»

«Εξαίρεση των επιδοτούμενων ανέργων από τους περιορισμούς αναλήψεων»
Με δεδομένες  τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την επιβολή περιορισμού αναλήψεων από τραπεζικούς λογαριασμούς, θα θέλαμε να εξετάσετε το αίτημα εξαίρεσης από το συγκεκριμένο μέτρο των επιδοτούμενων ανέργων που βρίσκονται σε δυσχερέστερη θέση έναντι όλων ημών.

Ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
                     ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
 
 



ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
 
  


Αθήνα, 01-07-2015

                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ κ. Μαρίας Καραμεσίνη θα αναρτηθούν αύριο, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, και ώρα 11 π.μ., στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr και στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔΕΔΥ


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη ωμή παρέμβαση των διωκτικών αρχών στη συνδικαλιστική δράση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Μια παρέμβαση που στοχεύει στην ποινικοποίηση και στην καταστολή των αγώνων και που προσβάλει βάναυσα τα κοινωνικά, πολιτικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα όλων των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΠΑ βρέθηκαν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών από την εποχή της πολύμηνης απεργίας τους. Η αποφασιστικότητά τους στον αγώνα ενάντια στα μνημονιακά σχέδια για απολύσεις και περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δημοσίου, αντιμετωπίστηκε με μια σειρά παρεμβάσεων της ΓΑΔΑ μέσω του «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» και των εισαγγελικών αρχών.

Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ ΟΑΕΔ



H Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ ΟΑΕΔ σας καλεί να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί :
ΟΧΙ στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα, 
ΌΧΙ στην καταστροφική και αδιέξοδη λιτότητα, 
ΌΧΙ σε αυτούς που θέλουν τη Δημοκρατία στο περιθώριο.