oaednews

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Στη δημοσιότητα το πολυνομοσχέδιο

Παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα πολιτικά κόμματα το προσχέδιο του πολυνομοσχεδίου, στο οποίο περιλαμβάνεται το σύνολο της συμφωνίας με την τρόικα.

Με τη βούλα του ΚΣΜ κλείνουν οι 4.000 διαθεσιμότητες σε δήμους, ασφαλιστικά ταμεία – Έρχεται μόνιμος μηχανισμός κινητικότητας

Την ολοκλήρωση των 4.000 διαθεσιμοτήτων ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 25.000 του 2013, αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης που συνεδρίασε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου.

Δωρεάν κατασκήνωση για παιδιά ανέργων

Tη δυνατότητα να κάνουν δεκαπενθήμερες διακοπές σε παιδικές κατασκηνώσεις, θα έχουν το ερχόμενο καλοκαίρι 35.000 παιδιά ανέργων και χαμηλόμισθων εργαζομένων, που ο ασφαλιστικός τους φορέας δεν τους καλύπτει αυτό το έξοδο.
Σύμφωνα με υπουργική απόφαση του Γιάννη Βρούτση, η επιταγή διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις θα καλύπτει το ημερήσιο τροφείο του παιδιού του δικαιούχου για όλη τη διάρκεια διαμονής του στην κατασκήνωση. Οι αιτήσεις θα γίνουν στον ΟΑΕΔ, ενώ η σχετική προκήρυξη για τις αιτήσεις αναμένεται μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Δόθηκε η εντολή για απoλύσεις «διαθεσίμων»

Με εγκύκλιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που εστάλη σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, δίνεται εντολή να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία απόλυσης των «διαθέσιμων» δημοσίων υπαλλήλων για τους οποίους έληξε το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την παράτασή του.
Η αρχή θα γίνει από τους σχολικούς φύλακες, τους εκπαιδευτικούς και τους άλλους υπαλλήλους του Δημοσίου για τους οποίους εξέπνευσε το οκτάμηνο διαθεσιμότητας στις 22 Μαρτίου.

Με μικρότερο μισθό οι προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων

Κατατέθηκε προς ψήφιση η διάταξη που επιφέρει μείωση αποδοχών σε μακροχρόνια ανέργους οι οποίοι θα καταφέρουν να βρουν δουλειά

Πρωτιά στη μείωση του ωριαίου κόστους εργασίας

Τη μεγαλύτερη μείωση στην ΕΕ κατέγραψε το ωριαίο κόστος εργασίας στην Ελλάδα (-18,6%) από το 2008 ως το 2013, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat
Σύμφωνα με τη Eurostat, μεταξύ 2008-2013, το ωριαίο κόστος εργασίας στο σύνολο της οικονομίας, εκπεφρασμένο σε ευρώ, αυξήθηκε κατά 10,2% στην ΕΕ των 28 και κατά 10,4% στην ευρωζώνη.

Εθνική Τράπεζα: Προκήρυξαν θέσεις εργασίας μόνο για τα παιδιά των εργαζομένων!

Βολεύουν τα δικά τους παιδιά την ώρα που περίπου ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι -Απίστευτο και όμως, ελληνικό - Δείτε την πρωτοφανή ανακοίνωση για το Ταμείο Υγείας Προσωπικού της τράπεζας

Κοινωνικό μέρισμα θα λάβουν και 200.000 μακροχρόνια άνεργοι

Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου θα οριστικοποιηθούν οι κατηγορίες που θα ενισχυθούν από την αναδιανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος - Το κοινωνικό μέρισμα θα ξεκινά από τα 500 ευρώ για τους άγαμους και θα φτάνει μέχρι τα 1.000 ευρώ για τους πολύτεκνους.

Ωράριο Λειτουργίας ΣΕΠΑ


1971

                            ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  210-9989.646 – FAX 210- 9942714
www.peyoaed.gr / pey@oaed.gr
Α Θ Η Ν Α
   

                    Αθήνα 27 Μαρτίου 2014
Α.Π.133 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Σ.Ε.Π.Α

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών μας,  σας ενημερώνουμε ότι το ωράριο λειτουργίας στο Σ.Ε.Π.Α διαμορφώνεται ως εξής: