oaednews

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το ΑΣΕΠ «υπογράφει» τη διαθεσιμότητα 12.500 υπαλλήλων

Επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει στέλεχος του ΑΣΕΠ και θα συμμετέχουν τα υπηρεσιακά συμβούλια των υπουργείων θα καθορίσει με μοριοδότηση το πλεονάζον προσωπικό που αντιστοιχεί σε 12.500 υπαλλήλους μέχρι τον Ιούνιο, και άλλους 12.500 υπαλλήλους μέχρι τα τέλη του έτους οι οποίοι θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας και κινητικότητας, από τα υπουργεία και τα ΝΠΔΔ.

Κοινωνικός τουρισμός για 5 διανυκτερεύσεις σε 100 χιλ. δικαιούχους απο τον ΟΑΕΔ

Ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου ανέφερε στο πλαίσιο της εκλογής του απο την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ότι προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι και η επανεκκίνηση για τον κοινωνικό τουρισμό.

Οι «άθλιοι» του δημοσίου. του Άρη Χατζηστεφάνου

"Ενα πολύ καλό άρθρο του Αρη Χατζηστεφάνου για τους δημόσιους υπαλλήλους , Unfollow Μάρτιος 2012."

Mε επτά ψήφους υπέρ και έξι κατά ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ


Με επτά υπέρ – έξι κατά και δύο απουσίες εγκρίθηκε από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ο διορισμός του νέου Διοικητή του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου, στη θέση του Ηλ. Κικίλια. Έντονη κριτική άσκησε ο Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος καταψήφισε τον Θ. Αμπατζόγλου.

Τα «μυστήρια» του ΟAEΔ

Τα «μυστήρια» του ΟAEΔ και οι «γκρίζες ζώνες» του
Γιατί ο Οργανισμός, εδώ και δεκαετίες, συγκεντρώνει
πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας
Της Χριστινας Κοψινη
Εάν αναρωτηθούμε γιατί κάθε 3 με 4 χρόνια ο ΟΑΕΔ συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και των κομματικών αντιπαραθέσεων, δεν χρειάζεται παρά να τον... επισκεφτούμε. Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται σε πεδίο ενδοκυβερνητικών τριβών και κομματικών αντιπαραθέσεων.

Ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Κεντρικής Ελλάδος για την ΑΔΕΔΥ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Αυτές τις ημέρες πραγματοποιήθηκε με ελάχιστη συμμετοχή εργαζομένων απεργία στις 14 Μαΐου και στάση εργασίας στις 16 Μαΐου με περιεχόμενο την έκφραση αλληλεγγύης στους αγώνες των καθηγητών .

Σήμερα στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων ο έπος Διοικητης του ΟΑΕΔ


 Σιγή ιχθύος τηρεί η Δημοκρατική Αριστερά σχετικά με τη στάση την οποία θα τηρήσουν την Πέμπτη 16 Μαϊου οι βουλευτές της κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της ψηφοφορίας στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με την τοποθέτηση του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Θόδωρου Αμπατζόγλου στην θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ.