oaednews

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο Τύπου OΑΕΔ

Δελτίο Τύπου

Συμπράξεις ΟΑΕΔ με Δήμους για την κάλυψη των αναγκών φύλαξης και περιποίησης βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2019 – 20

Σημαντικό ρόλο στην εξεύρεση λύσεων στο πρόβλημα της φύλαξης και περιποίησης βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς διαδραματίζει ο ΟΑΕΔ μέσα από συμπράξεις με Δήμους ανά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός θέτει στην υπηρεσία όλων των πολιτών τις δομές του και από την πλευρά τους οι Δήμοι παράσχουν το απαραίτητο προσωπικό, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν όλα τα βρέφη και τα νήπια σε περιοχές στις οποίες οι δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις δεν μπορούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών.

Ενημερωτικό σημείωμα για το επερχόμενο κλείσιμο των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών

Αδιαφορία και εμπαιγμός πριν το διαφαινόμενο λουκέτο στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Παροχή Συσσιτίου). Χωρίς νομοθετικό πλαίσιο η άδεια προστασίας της μητρότητας και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στους ΟΤΑ. 

Εκδήλωση για τις εξελίξεις σε Ασφαλιστικό και συντάξεις την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στις 17:00.



Το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Αθήνα, με στόχο την ενημέρωση των συνδικαλιστικών στελεχών και των εργαζομένων του Λεκανοπεδίου για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό ζήτημα.  Θα ακολουθήσει διάλογος και θα γίνουν τοποθετήσεις συναδέλφων.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΙΩΑΝΝΙΝΑ:  02 Οκτωβρίου 2019
                                      

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Δ.Σ. και όλα τα μέλη της  Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Ηπείρου , Κέρκυρας & Λευκάδας, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της συναδέλφου Τσιγάρα Αικατερίνης  για τον ξαφνικό και άδικο χαμό της κόρης τους .  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Πότε ανακοινώνεται η παράταση στην Κοινωφελή Εργασία ΟΑΕΔ και για ποιους

Μέσα στον τρέχοντα μήνα θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η απόφαση για 4μηνη παράταση δύο προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ .
 Πρόκειται για την 4μηνη παράταση δύο προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, τα οποία είναι :