oaednews

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου - Αγωνιστικό συλλαλητήριο Τετάρτη 31/10 και ώρα 18.00 στα Προπύλαια

Η ΓΣΕΕ μαζί με την ΑΔΕΔΥ στo πλαίσιo των δράσεων και κινητοποιήσεων, πραγματοποιούν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/10 ημέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού στις 18:00 στα Προπύλαια, για τις περικοπές στην παιδεία, στην υγεία και στις κοινωνικές παροχές.

Όλα είναι λάθος

Όλα είναι λάθος σ’ αυτή τη χώρα. Όλα. Από πού να αρχίσεις και που να σταματήσεις. Από το μια ζωή χρεωμένο κράτος; Από τη ραγιάδικη κουτοπονηριά που κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας; Από τους νόμους που υπάρχουν για να εξυπηρετούν αυτούς που τους φτιάχνουν και όχι για να λύνουν κοινωνικά προβλήματα; Από τη Δικαιοσύνη που όταν απονέμεται είναι σχεδόν άχρηστη; Από την ανύπαρκτη Ισονομία; Από την ακόμη πιο ανύπαρκτη κάθε είδους αξιοκρατία; Από τους χιλιάδες όρκους που πολιτικοί, πολίτες, επιστήμονες και άλλοι ομνύουν σε λογής περιστάσεις και τηρούνται ελάχιστα; Από το περιβάλλον μας που το βιάζουμε; Από την ανύπαρκτη κοινωνική μας ευθύνη; Από τη γλώσσα που τη χρησιμοποιούμε για να φθείρουμε κάθε τι υψηλό και τη διαστρεβλώνουμε με δολιότητα; Από το ότι έχουμε χάσει την καθαρότητα των πραγμάτων; Και συνεχώς ανθρωποφαγικά αντιμετωπίζουμε το κάθε τι στις λεπτομέρειές του, χάνοντας δάση ολόκληρα;

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΡΤ


 Σε έκτακτη γενική συνεύλευση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν από τις 30 Οκτωβρίου σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και κινηματικές δράσεις μεχρι

«Σύγχρονη Αμπελοοινική Τεχνογνωσία και Νεανική Επιχειρηματικότητα», Αθήνα, 2.11.2012

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος», διοργανώνεται από το ΑΤΕΙ Αθήνας , σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, ημερίδα με τίτλο: «Σύγχρονη Αμπελοοινική Τεχνογνωσία και Νεανική Επιχειρηματικότητα», την Παρασκευή 2/11/2012, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΤΕΙ Αθήνας (Αιγάλεω).

Λογοκρισία χωρία όρια: Κόψανε την εκπομπή ''Πρωινή Ενημέρωση'' της ΝΕΤ


Ημερομηνία: 29/10/2012

Με πολιτική παρέμβαση, ο Αιμίλιος Λιάτσος έκοψε την εκπομπή της ΝΕΤ "Πρωινή Ενημέρωση" με παρουσιαστές τους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη, επειδή παρουσίασαν στην εκπομπή τους τα πορίσματα των ιατροδικαστών που διαψεύδουν τον κ. Δένδια για την υπόθεση των βασανιστηρίων στη ΓΑΔΑ.