oaednews

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση για την επικαιροποίηση του μητρώου ΕΚΟ στην υπηρεσία του ΟΑΕΔ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του για τη διαδικασία της επικαιροποίησης του μητρώου ανέργων ΕΚΟ (ευπαθών κοινωνικών ομάδων) την οποία έχει ξεκινήσει η υπηρεσία του ΟΑΕΔ. 

Πιο συγκεκριμένα, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες τα οποία είχαν κατά το παρελθόν εκδώσει δελτίο ανεργίας και εφόσον επιθυμούν να το διατηρήσουν ώστε να μπορούν να ενταχθούν σε προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης, οφείλουν το συντομότερο να προσέλθουν στην πλησιέστερη υπηρεσία του ΟΑΕΔ για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους, προσκομίζοντας:

Εννεά πιστοποιητικά του Δημοσίου με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας

Όσοι έχουν ήδη κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet, μπορούν να αποκτούν χωρίς πρόσθετες διαδικασίες πρόσβαση στις υπηρεσίες της Κεντρικής Διαδικτυακής Πύλης της δημόσιας διοίκησης, ΕΡΜΗΣ (www.ermis.gov.gr), και να παραλαμβάνουν εννέα πιστοποιητικά μέσω του υπολογιστή τους.

Ράδιο απόπειρες: Απόψε στις 9μμ από το radio oaednews

Μετά από μια μακρά περίοδο ραδιοδιακοπών συνεχίζουμε με νέες ράδιο-απόπειρες! Σας περιμένουμε απόψε στις 9μμ, να ράδιο αποδράσουμε μαζί!
Συντονιστείτε λοιπόν.: http://oaednews.blogspot.gr/

Παράταση μεχρι το 2017 για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

Σε γραπτή απάντηση του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο Υπουργός Παιδείας αναφέρει ύστερα από σχετική ερώτηση βουλευτών πως το Υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται σχέδιο νόμου το οποίο θα κατέβει σε δημόσια διαβούλευση, και στο οποία θα περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για τα θέματα των Επαγγελματικών σχολών.