oaednews

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Λεφτά Υπάρχουν... αλλά δεν τα θέλουμε



 
Αναπτυξιακή «τρύπα» 20 δισ. ευρώ προκαλεί η ολιγωρία της κυβέρνησης να διοχετεύσει στην αγορά τα κοινοτικά κονδύλια, αλλά και η μαζική σφαγή δημόσιων επενδύσεων στην οποία οδηγήθηκε αδυνατώντας να συγκρατήσει το έλλειμμα. 

Στο 38,5% η ανεργία στους νέους ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ


ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ διαστάσεις παίρνει η ανεργία στη χώρα μας, με τους νέους να πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα της κρίσης στην αγορά εργασίας

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ



Καύσωνας με λουκέτα - εξπρές στο Δημόσιο

Μέχρι τις 15 Αυγούστου θα έχει ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη συγχώνευση και κατάργηση 90 κρατικών φορέων. Με εμπλοκή τεχνοκρατών, που θα προσληφθούν με διεθνή διαγωνισμό, δημιουργούνται

Η φάμπρικα των stage μέσω ΜΚΟ: «Δουλεύαμε για 3,5€ χωρίς ασφάλιση»


Τις οποίες, όμως, οι εργαζόμενοι θα τις υπογράφουν, όχι με τους ΟΤΑ, αλλά με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που θα είναι και οι φυσικοί τους εργοδότες. Μόνο που αυτές, όπως αναφέρουν πληροφορίες, γυρίζουν -προς το παρόν- τις πλάτες τους στο πρόγραμμα, καθώς δεν προβλέπονται αμοιβές για τις ίδιες, όπως στο παρελθόν.

Συγχώνευση, ενοποίηση ή αναδιοργάνωση του (Ο.Α.Ε.Δ.)?


Η αρμόδια διυπουργική επιτροπή έχει εισηγηθεί τη συγχώνευση και κατάργηση 78 οργανισμών, πέραν των 11 οργανισμών που ανακοίνωσε πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος.