oaednews

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΑΕΔ: Τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΠΒΜ Λακκιάς Θεσσαλονίκης

Εκδόθηκαν απο τον ΟΑΕΔ τα οριστικά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΠΒΜ Λακκιάς Θεσσαλονίκης
Συγκεκριμένα εκδόθηκαν οι τελικοί Πίνακες Αξιολόγησης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού και ειδικού εκπαιδευτικού επιστημονικού προσωπικού

ΑΣΕΠ: 20 θέσεις εργασίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΑΣΕΠ: 20 θέσεις εργασίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κασσαβός, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος και το Τμήμα Απασχόλησης & Επιχειρηματικότητας, σας ενημερώνουν για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου που εδρεύει στην Αθήνα Νομού Αττικής.

24 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εικοσιτεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εικοσιτεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, που εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους Ν. Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Ποιοι ετοιμάζονται να κάνουν προσλήψεις - Που εντοπίζεται αύξηση της ζήτησης για προσωπικό

Ποσοστό 21% των Ελλήνων εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων για το Δ’ Τρίμηνο του 2018, 9% αναμένει μείωση ενώ το 66% δεν αναμένει κάποια αλλαγή, σύμφωνα με την έρευνα για τις Προθέσεις Προσλήψεων της Manpower Group.Σε συνέχεια της εποχικής προσαρμογής των δεδομένων, οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης ανέρχονται σε +16%, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί εδώ και 10 και πλέον χρόνια. Τα σχέδια προσλήψεων διατηρούνται σχετικά σταθερά σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο και βελτιώνονται κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

ΟΑΕΔ: Αποτελέσματα για προσλήψεις στη ΣΕΚ ΑμεΑ Αθηνών

ΟΑΕΔ: Αποτελέσματα Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων, για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού και ειδικού επιστημονικού προσωπικού στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το σχολικό έτος 2018-2019

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια

«Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων», τονίζει η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην Ομόνοια.
Η απόφαση για την οργάνωση των συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ πάρθηκε στη σύσκεψη Σωματείων εργαζομένων, συνταξιούχων και φορέων, που έγινε με πρωτοβουλία της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ. Εκτός από την Αθήνα, την ίδια μέρα θα γίνουν συλλαλητήρια στις 7 μ.μ. στον Πειραιά στην πλατεία Καραϊσκάκη και στοΚορωπί στην κεντρική πλατεία.

ΠΑΜΕ:Κάλπικα διλήμματα και απαράδεκτες μεθοδεύσεις

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ
Κάλπικα διλήμματα και απαράδεκτες μεθοδεύσεις από κυβέρνηση - διοίκηση Οργανισμού
Το πρόβλημα εκατοντάδων εργαζομένων έθεσε ξανά στη χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕΤο πρόβλημα των εκατοντάδων εργαζομένων στην καθαριότητα του ΟΑΕΔ που από τα τέλη Μάη παραμένουν απλήρωτοι έθεσε για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση και εκτός ημερήσιας διάταξης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, εκ μέρους των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, ο Θ. Γκώγκος.
Σημειώνεται πως πρόκειται για εργαζόμενους με 8μηνη σύμβαση και μηνιαία αμοιβή μόλις 330 ευρώ, των οποίων η μισθοδοσία βρίσκεται «στον αέρα», εξαιτίας δικαστικής διένεξης μεταξύ του Οργανισμού και εργολαβικών εταιρειών.

Ανακοίνωση από Συμβασιούχους ΣΟΧ1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΧ1/2018 ΤΟΥ ΟΑΕΔ




Με αφορμή τα διάφορα δημοσιεύματα που εχουν κυκλοφορήσει ,οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας ως άνθρωποι και ως εργαζόμενοι .Ουδεπότε  έχουμε απειλήθει,εκβιαστεί η΄εκφοβιστεί απο κανέναν οργανισμό ,κανένα κυβερνητίκο στέλεχος και απο καμμία υπηρέσια.Δεν υπάρχει καμμία καταγγέλια για τέτοιου είδους συμπεριφορά σε εργαζόμενο,ουτε και αναφορά επ αυτού .