Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Δέσποινα Κουτσουμπα ... Ολα τα λεφτά!!! Απολαυστική απάντηση στην Εφημεριδα Πρώτο Θεμα!

Κ διευθυντάδες!!!!Δεν τρέφω καμιά εκτίμηση στην εφημερίδα σας και στο είδος δημοσιογραφίας που υπηρετεί, οπότε δεν είναι και η καλύτερή μου όταν πρωί Κυριακής μαθαίνω ότι θα πρέπει να χαραμίσω τα 4,25 ευρώ (!) για να γελάσω με το δισέλιδο που μου αφιερώσατε.
Δεν θα ασχολιόμουν καν με την περίπτωσή σας, αν δεν συνέβαιναν δύο πράγματα που δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα:

Οι απολυμένες καθαρίστριες... έπιασαν δουλειά

Φόρεσαν τα κόκκινα γάντια, έπιασαν τις σκούπες και τα φαράσια και ρίχτηκαν ξανά, έπειτα από 146 ημέρες αγωνιστικών κινητοποιήσεων, στη «μάχη» της καθαριότητας.

Η ανεργία χωρίζει τα ζευγάρια...

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής μας. Και φυσικά, ο ερωτικός τομέας δε λείπει από τη λίστα.

Σύμφωνα με μια μεγάλης κλίμακας έρευνα, που επικαλείται η MailOnline, η κρίση έχει πέσει «βαριά» στα πιο φτωχά ζευγάρια και τις οικογένειες με χαμηλότερα εισοδήματα, αυξάνοντας τις πιθανότητες χωρισμού. 

Μάλιστα, στις περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν τις δουλειές τους ή βυθίστηκαν στα χρέη, μία από τις επιπτώσεις της κρίσης ήταν και η αύξηση στα ποσοστά διαζυγίων.

«Οι άνθρωποι που ήταν σε μειονεκτική θέση, από οικονομική άποψη, κατά τη διάρκεια της ύφεσης είχαν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίσουν υποβάθμιση της ποιότητας –και σταθερότητας- της σχέσης τους» αναφέρει η έρευνα.

Στην έρευνα συμμετείχαν 20.000 άνθρωποι, οι οποίοι χωρίστηκαν σε «οικονομικές ομάδες»: σε αυτούς που θριάμβευσαν μετά την τραπεζική κατάρρευση του 2008 και σε αυτούς που έχασαν την εργασία του και άρχισαν να εξαρτώνται από επιδόματα και παροχές.

Αυτοί που υπέφεραν τις χειρότερες επιπτώσεις της κρίσης, είχαν οκτώ φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να δουν ακόμη και τη σχέση τους να καταστρέφεται.

Τα ποσοστά των χωρισμών ήταν μεγαλύτερα στα ζευγάρια που δεν ήταν ενωμένα με τα δεσμά του γάμου.

Συνταγματικό το ψαλίδι του εφάπαξ στο Δημόσιο σύμφωνα με το ΣΤΕ...

Συνταγματική η περικοπή του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων έκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΤΕ.

Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει πρόγραμμα επιδότησης για ανέργους .
Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την δημιουργία από ανέργους εγγεγραμμένους του Οργανισμού επιχειρήσεων ΚοινΣεπ όπου θα προβλέπει την στήριξη τους μέσω καθοδήγησης αλλά και οικονομικής ενίσχυσης μέσω επιδότησης που θα φτάνει έως και τα 10.000 ευρώ.