oaednews

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

«Λουκέτο» για το ιστορικό εργοστάσιο της πρώην Πίτσος

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια της χώρας, το οποίο μετονομάστηκε σε BSH Hellas, μετά την εξαγορά της Bosch-Siemens Hausgerate Την απόφασή της, να κλείσει το εργοστάσιο της στου Ρέντη, γνωστοποίησε η BSH Hellas (Pitsos).

"Γευστικό Οδοιπορικό στη Φλώρινα" -Γευστικό Οδοιπορικό στη Φλώρινα : Τα τοπικά παραδοσιακά φαγητά ετοίμασαν οι μαθητές του τμήματος Μαγειρικής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

Με στόχο την προβολή των τοπικών προϊόντων, της παράδοσης και του πολιτισμού της περιοχής η Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας σε συνεργασία με το Γ’ Σώμα Στρατού εκδήλωση με θέμα «Γευστικό Οδοιπορικό στη Φλώρινα» στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης.Όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικά παραδοσιακά φαγητά της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας, τα οποία ετοίμασαν για τον σκοπό αυτό οι μαθητές του Τμήματος Μαγειρικής της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ Φλώρινας, αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις. 

Εκδήλωση στο Βόλο για τις ρυθμίσεις οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας

Στο μέσο ο ειδικός σύμβουλος της Γ.Γ. Οικιστικής Πολιτικής, Μ. Μουζάλας, μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας Γ. Μπαζιάνα και τον Ν. Αντωνάκο, στέλεχος του Υπουργείου Εργασίας.

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΠΑ2 ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΣ

Οι υπάλληλοι της Περ/κής Δ/νσης ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, του ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 Λάρισας και των εκπαιδευτικών μονάδων του ΟΑΕΔ Λάρισας, στα πλαίσια δράσεων του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, φόρεσαν το ροζ κορδελάκι και ενημερώθηκαν για τον καρκίνο του μαστού. Ο Οκτώβριος είναι «Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού»   και στόχος της «γιορτής» είναι να καταλάβουν οι γυναίκες την σημασία της σωστής πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας.