oaednews

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΘΕΣγάλα: “Χαιρετίζουμε την παραίτηση Χαρακόπουλου με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα καταψηφίσει”

ΘΕΣγάλα – Πιες: η αλήθεια για το γαλα
Άλλο η απελευθέρωση της αγοράς άλλο η εξυπηρέτηση συμφερόντων
Επειδή ως πρότυπος Συνεταιρισμός, και όχι ως συντεχνία, έχουμε αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον μας για τον Έλληνα καταναλωτής ο οποίος σήμερα απολαμβάνει φθηνό γάλα άριστης ποιότητας, υπενθυμίζουμε πως το γάλα μας πωλείται στη Λάρισα μέσω αυτόματων πωλητών με 0.90 λεπτά το λίτρο, και επειδή Υπουργοί της Κυβέρνησης επικαλούνται συχνά το παράδειγμά μας διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, νομίζουμε πως έχουμε το δικαίωμα να πούμε μερικές αλήθειες μετά από τόσα ψέματα που έχουν ακουστεί.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΑΕΔ: Εντατική απασχόληση... για να βρεθεί μία θέση εργασίας!

«Η προετοιμασία για να πετύχεις μία θέση εργασίας είναι φουλ τάιμ απασχόληση».

Mε αυτή την αρχή ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού υλοποιεί κάθε μήνα εργαστήρια συμβουλευτικής σε διάφορες πόλεις της χώρας. Είκοσι χιλιάδες άνεργοι όλων των ηλικιών συμμετείχαν μέσα στον χρόνο στα εργαστήρια και πήραν οδηγίες από έμπειρους συμβούλους για να κάνουν μια νέα αρχή, είτε στην αγορά εργασίας είτε στον επιχειρηματικό κόσμο.

Νόμιμη η συνέχιση απασχόλησης ΑμεΑ στους ΟΤΑ μέσω του ΟΑΕΔ.


 Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών γίνεται δεκτή γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους όπου κρίθηκε ότι είναι νόμιμη η συνέχιση της απασχόλησης ΑμεΑ σε επιχειρήσεις των ΟΤΑ, μετά την ολοκλήρωση του επιχορηγούμενου από τον ΟΑΕΔ προγράμματος ορισμένου χρόνου.

Έκτακτο επίδομα 350 ευρώ σε ανέργους ναυτικούς λόγω Πάσχα – Ποιοι το δικαιούνται.


 Μέσα σε 14 ημέρες αρχής γενομένης από την Πέμπτη θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους ανέργους δικαιούχους.