oaednews

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αναστέλλει το ΣτΕ την Πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την ΕΡΤ!!!

Σύμφωνα με το Δικηγόρο Δημ Περπαταρη η ΕΡΤ μετα την αποφαση του ΣτΕ πρέπει να λειτουργήσει άμεσα!!'! Μεγάλη Νικη για τους εργαζόμενους κατην κοινωνία μεγάλη ήττα για την

Ποιοι οργανισμοί έχουν σειρά μετά την ΕΡΤ - Έρχονται 1.000 απολύσεις από συγχώνευση ΕΑΣ - ΕΛΒΟ - ΕΑΒ

Του Ανδρέα Μπελεγρή

Μέσω λουκέτων ή συγχωνεύσεων οργανισμών θα προκύψουν οι 4.000 απολύσεις για το 2013 που συμφωνήθηκαν στην τελευταία επίσκεψη των εκπροσώπων της τρόικας με την ελληνική κυβέρνηση.
Η προσπάθεια μείωσης του προσωπικού μέσω οριστικών παύσεων από τα πειθαρχικά συμβούλια δεν ικανοποιεί την τρόικα, καθώς λόγω ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους δημόσιους υπαλλήλους η διαδικασία καθυστερεί. Η επιχείρηση «επίορκοι» είχε ανεβάσει τις προσδοκίες της τρόικας, όμως στην πράξη δείχνει να μην αποδίδει όσα περίμεναν.

Μπλόκο από την Εφορία στις βεβαιώσεις ανεργίας ΟΑΕΔ μέσω Iντερνετ

Φάμπρικα φοροαπαλλαγών με πλαστές βεβαιώσεις ανεργίας, που οι επιτήδειοι προμηθεύονται μέσω της σελίδας του ΟΑΕΔ στο Iντερνετ για να αποφύγουν να πληρώσουν χαράτσια και έκτακτες εισφορές, φαίνεται πως ανακάλυψαν στο υπουργείο Οικονομικών και δίνουν εντολή στις εφορίες να κάνουν δεκτά μόνο πιστοποιητικά που εκδίδονται «διά χειρός» από υπαλλήλους του Οργανισμού.