oaednews

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ερωτήματα για την προκήρυξη Κοινοφελούς Εργασίας



Προς τους βουλευτές του Νομού και όχι μόνο, την Υπερπεριφερειάρχη, τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τον Φορέα υλοποίησης Ι.Ν.Ε. ΓΣΕΕ. Τον ΑΣΕΠ και οποιονδήποτε αρμόδιο να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα για τα κριτήρια επιλογής και μοριοδότησης της προκήρυξης κοινοφελούς εργασίας:

Οι πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ


Αναρτήθηκαν, σήμερα, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού, για το σχολικό έτος 2012-2013.

«Οι κατεδαφιστικές πολιτικές οδηγούν την ανεργία σε ιστορικά ρεκόρ»


Δριμύ «κατηγορώ» του Δημήτρη Στρατούλη

«Οι μνημονιακές πολιτικές στέλνουν το λαό και τη νεολαία στον «Καιάδα της ανεργίας», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου υπουργείου Εργασίας της παράταξης, Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή τα ποσοστά ανεργίας για τον Απρίλιο.

Ένας Έλληνας εργάζεται, δύο κάθονται!

Τελειωμό δεν έχει η κατάρρευση της χώρας. Κι αυτό διότι όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία 1 Έλληνας εργάζεται και δύο κάθονται! Αυτή είναι η δραματική διαπίστωση έρευνας της ICAP βασισμένης σε στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η οποία και παρουσιάζει το δραματικό για την διάρθρωση της κοινωνίας μας στοιχείο πως ο αριθμός απασχολουμένων στη χώρα μας έπεσε κάτω από τα 4 εκατομμύρια, το τελευταίο τρίμηνο του 2011, ενώ η μείωση συνεχίζεται και το πρώτο τρίμηνο του 2012. 

Η Ιρλανδία "κήρυξε" πόλεμο στην... ανεργία

Το Δουβλίνο θα παρουσιάσει πακέτο αναπτυξιακών μέτρων ύψους πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ αργότερα τον Ιούλιο σε μία προσπάθεια ώθησης της ασθμαίνουσας ιρλανδικής οικονομίας και μείωσης της ανεργίας ενώ παράλληλα ασκεί πιέσεις στην ευρωζώνη να αναλάβει μεγάλο μέρος των δανείων που σχετίζονται με τις τράπεζες και να συμβάλει στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Συνάντηση της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ με την ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν από την πλευρά της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Διοίκηση στη χώρα μας και γενικότερα το ελληνικό Δημόσιο, τόσο εξαιτίας του τρόπου που χρησιμοποιήθηκε από τους κυβερνώντες επί σειρά ετών όσο και εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής του Μνημονίου.

ΕΛΣΤΑΤ: Νέα άνοδος της ανεργίας στο 22,5%

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η ανεργία στη χώρα μας, καταγράφοντας νέα άνοδο στο 22,5% τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.