oaednews

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη της ΠΕΥ ΟΑΕΔ στο ΠΕΝ Καλλιθέας

Επίσκεψη στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και παράδοση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού καθώς και υλικών που συγκεντρώθηκαν από πολλές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, πραγματοποιήθηκε σήμερα από αντιπροσωπεία της ΠΕΥ ΟΑΕΔ. Μία μεγάλη προσφορά αγάπης για την οποία ευχαριστούμε  τον κάθε συνάδελφο που συμμετείχε ξεχωριστά! Παραλήπτες οι πολλές νέες ψυχές που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο ίδρυμα!

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου ΔΥΑ (PES Network) για το έτος 2021 ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπυρος Πρωτοψάλτης

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, εξελέγη Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Δημοσίων Υπηρεσιών Απασχόλησης (PES Network) για το έτος 2021. Για το έτος 2020, χρέη Αντιπροέδρου αναλαμβάνει  η Διευθύντρια της Λιθουανικής Υπηρεσίας Ανταλλαγής Εργασίας κα Ligita Valalytė.  Καλή επιτυχία και στους δύο Αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Δικτύου ΔΥΑ, ευχόμαστε να υποστηρίξουν το ρόλο των δημοσίων υπηρεσιών απασχόλησης και να συμβάλλουν στην υποστήριξη των ανέργων και στη μείωση της ανεργίας 

Nέο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με αντικείμενο την παρακολούθηση και ανάλυση της αγοράς εργασίας και τον σχεδιασμό ενεργητικών πολιτικών.!!


Παρουσιάστηκε χθες η διαφορεακή πρωτοβουλία "REBRAIN GREECE - Ο Τεχνολογικός Μετασχηματισμός της Αγοράς Εργασίας" η οποία δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και συγκεκριμένα από την Γενική Διεύθυνση Εργασιακών Σχέσεων υπό τον κ. Κωνσταντίνο Αγραπιδά, με την συνδρομή αξιόλογων στελεχών από δημόσιους φορείς, πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα.