oaednews

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Πότε θα κάνει η Ξαστεριά

Σχετικά με τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων


  1. Βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα του ΟΑΕΔ τρέχοντος μήνα (εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ)
  2. Kάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ, και
  3. Αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο ασθενείας).
Η βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα του ΟΑΕΔ/κάρτα ανεργίας πρόκειται να αντικατασταθεί στο μέλλον από ειδική κάρτα μετακίνησης που θα εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 22/11/2015  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 

Συνάδελφοι,-ισσες,
την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, σας καλούμε να στηρίξετε με την ψήφο σας τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, στέλνοντας σαφές μήνυμα ενότητας για έναν δυναμικότερο  σύλλογο. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Άδειες σε φοιτητές ΕΑΠ

Επειδή προκύπτουν πολλά ερωτήματα από συναδέλφους που σπουδάζουν στο ΕΑΠ και επειδή είναι σε εξέλιξη οι αιτήσεις για εισαγωγή φοιτητών στο ΕΑΠ  διευκρινίζουμε τι ισχύει σχετικά με τις άδειες

Είναι δυνατή η χορήγηση της άδειας εξετάσεων και σε υπάλληλο-φοιτητή του Ε.Α.Π., ο οποίος παραδίδει γραπτή εργασία, αρκεί να προσκομίζει κάθε σχετική βεβαίωση από το εκπαιδευτικό ίδρυμα ότι η εργασία υπέχει τη θέση εξέτασης ή αποτελεί μέρος της εξεταστικής διαδικασίας. Αρ. Πρωτ: ΔΙΔΑΔ/Φ.53β/292/24671
Η άδεια που χορηγείται δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες για κάθε ακαδημαικό έτος σύμφωνα με το Άρθρο 5 του Νόμου 4210/2013

ΠΕΥ ΟΑΕΔ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Συνάδελφοι,
Συμπληρώνονται φέτος σαράντα δυο χρόνια από την ηρωική εξέγερση στο Πολυτεχνείου ενάντια στην ξενοκίνητη χούντα των Συνταγματαρχών.
Σαράντα δυο χρόνια από το κορυφαίο εκείνο γεγονός αντιφασιστικής – αντιιμπεριαλιστικής πάλης του λαού μας που αποτυπώθηκε στη συνείδησή του σαν το σύμβολο των αγώνων του για Εθνική ανεξαρτησία, Λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική προκοπή και ειρήνη.
Σήμερα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι και την προσπάθεια επιβολής φόβου, την τρομολαγνεία και  τρομο υστερία  που προσπαθούν να επιβάλουν στους λαούς , η εξέγερση του Πολυτεχνείου, παραμένει σημειολογικά  εξαιρετικά επίκαιρη.