oaednews

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

"Διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων των εργαζομένων στα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ".

Σας ενημερώνουμε ότι, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ (Aρ. Πρωτ. 154 / 27-3-2015), την  Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, πρόκειται να πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: "Διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων των εργαζομένων  στα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ".

Η Ημερίδα διοργανώνεται από  το  Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ και Διακυβέρνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO), το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Εθνικός Εστιακός Πόλος Πληροφόρησης για θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία) και την Ομοσπονδία Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ.

«Να αναλάβουν οι κυβερνήσεις τις ευθύνες τους για την άδεια μητρότητας»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Να αναλάβουν οι κυβερνήσεις τις ευθύνες τους για την άδεια μητρότητας»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΝΕΒΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ
 Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ
"Να επωμιστούν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις τις ευθύνες τους και να εξηγήσουν, αν τολμούν, στους ψηφοφόρους τους γιατί απορρίπτουν με ιδιαίτερη σκληρότητα μέτρα που στηρίζουν τις γυναίκες στην πιο σημαντική περίοδο της ζωής τους: την περίοδο που γίνονται μητέρες και επιβάλλεται, μεταξύ άλλων και για λόγους υγείας, να βρίσκονται κοντά στα μωρά τους τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους."