oaednews

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ



Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί απόσπασμα από την ετήσια έκθεση 2012 του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την οικονομία και την απασχόληση και παρουσιάζει τις δραματικές αλλαγές που συντελέστηκαν στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων κατά την περίοδο εφαρμογής των μέτρων του μνημονίου.

Ξηλώνουν όλους τους επικεφαλής σε εφορίες, ΣΔΟΕ, τελωνεία

Ξηλώνονται όλοι οι προϊστάμενοι σε μεγάλες εφορίες, τελωνεία και ΣΔΟΕ μετά από εντολή της Τρόικα. Με τροπολογία που κατατέθηκε χθες το βράδυ στη βουλή παύονται οι προϊστάμενοι οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος, Υποδιεύθυνσης και Διεύθυνσης του υπουργείου Οικονομικών.

Ημερίδα για την Απασχόληση απο το Πολυτεχνείο Κρήτης

Ημερίδα "Απασχόληση, Επιχειρηματικότητα, Σταδιοδρομία" στο Πολυτεχνείο Κρήτης


Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης καλεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στις 11.00 στο αμφιθέατρο του Κτιρίου Επιστημών, όλους τους φοιτητές του Ιδρύματος να ενημερωθούν για τις δράσεις του Γραφείου Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας, της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Ανάπτυξη και απασχόληση ζητούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες ζήτησαν σήμερα από την Κομισιόν και το Συμβούλιο της ΕΕ, την επίσπευση των διαδικασιών για τη άμεση έναρξη υλοποίησης των αποφάσεων του περασμένου Ιουνίου για την ανάπτυξη και την απασχόληση, αποφάσισε χθες η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, μετά από επιμονή πολλών χωρών να κινητοποιηθεί ο κοινοτικός μηχανισμός με στόχο την έξοδο της ευρωπαϊκής οικονομίας από την ύφεση.

Οι Έλληνες έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα…


Οι Έλληνες έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα στο να πάρουν την δουλειά του πακιστανού μετανάστη στην ευρώπη. Πρώτα όμως πρέπει να γίνει η Ελλάδα Πακιστάν.
Οι Έλληνες μπορούν
Χρειάζεται:

Πως θα γίνουν οι απολύσεις στο δημόσιο

Μετακινήσεις, επανεκπαίδευση προσωπικού αλλά και απολύσεις περιλαμβάνει το σχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2012.

Λιγο χιουμορ..