oaednews

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔΕΔΥ

Τον τελευταίο χρόνο το προσφυγικό ζήτημα έχει αποκτήσει κεντρικά χαρακτηριστικά μέσα στην κοινωνική πραγματικότητα. Η αντιπροσφυγική πολιτική διαχείριση του ζητήματος από την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.), κλιμακώθηκε αποφασιστικά μετά τη συμφωνία με την Τουρκία. Αποτροπή, φυλακίσεις, επαναπροωθήσεις, επανεισδοχές, απελάσεις, είναι η πολιτική που κυριαρχεί. Η πολιτική της Ε.Ε. σηματοδοτεί μια συνολική αντιδημοκρατική στροφή στο όνομα της ασφάλειας από τους «ξένους».
H Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στάθηκε πάντοτε αλληλέγγυα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Πάλεψε και συνεχίζει να αγωνίζεται ενάντια στις πολιτικές διακρίσεων και εξανδραποδισμού τους, τον ρατσισμό και τον φασισμό.

ΠΕΥ ΟΑΕΔ: Κάλεσμα για αιμοδοσία στις 13 και 14 Ιουλίου

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Συνάδελφοι,


Την Τετάρτη 13  και την Πέμπτη 14  Ιουλίου  και ώρες 9π.μ. έως 1μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στη Διοίκηση, στην αίθουσα  εκδηλώσεων, στο υπόγειο.
Τονίζουμε την τεράστια και ανθρωπιστική αξία της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες, να στηρίξουν την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, που είναι και κοινωνική ανάγκη και επιταγή.