oaednews

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Oλοκληρώθηκε επιτυχώς η σύνδεση του κεντρικού κτιρίου τ. ΟΕΚ/Σολωμού με το Δίκτυο ΟΑΕΔ

Ενημερώνει ο συνάδελφος Άγγελος Βώρος
Σε συνέχεια της προσαρτώμενης αλληλογραφίας, σας ενημερώνουμε ότι νωρίτερα
σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε επιτυχώς η σύνδεση του κεντρικού κτιρίου τ. ΟΕΚ/Σολωμού
με το Δίκτυο ΟΑΕΔ μέσω της νέας γραμμής 8 
Mbps, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.Με την νέα σύνδεση το κεντρικό κτίριο π. ΟΕΚ συνδέεται απ’ ευθείας στο Ιδιωτικό Δίκτυο ΟΑΕΔ
(IP MPLS VPN ΟΑΕΔ) και όχι μέσω της Διοίκησης, όπως παλιά.
Η συγκεκριμένη αναβάθμιση της διασύνδεσης (με αλλαγή αρχιτεκτονικής & ταχύτητας) π. ΟΕΚ Σολωμού – ΟΑΕΔ 

Από αύριο ο β’ κύκλος κινητικότητας – Για πρώτη φορά και οι ΟΤΑ

Από αύριο, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, ξεκινά η διαδικασία για τον β’ κύκλο, με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας.
Στον β’ κύκλο κινητικότητας συμμετέχουν και οι ΟΤΑ, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να επωφεληθούν του α’, λόγω του ότι, δεν προχώρησαν ταχέως στην κατάρτιση και αποστολή περιγραμμάτων θέσεων στην Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας.

Η 2η ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΑΕΔ προωθεί τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Cedefop 2018 για όλη την Ευρώπη #CedefopPhotoAward 2018.


Groups of vocational education and training (VET) learners in the European Union, Norway and Iceland are invited to share their VET experience through a photo story for a chance to win a trip to the European vocational skills week in Vienna or the Thessaloniki International Film Festival in November 2018.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από το στέλεχος της Ν.Δ., Βασίλειο Σπανάκη, συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ από την ΠΟΕ-ΔΟΥ, κατά των συναδέλφων Βέτας Πανουτσάκου, μέλους της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Αντώνη Πατίδη, μέλους του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με το επιχείρημα ότι τον «ενέπλεξαν ευχερώς σε ανύπαρκτο σχέδιο νοθείας»!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων οι εργαζόμενοι απαιτείται να ενημερώνουν πρώτα τον Διοικητή του Νοσοκομείου προκειμένου να προβούν σε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.
Η αντιδημοκρατική αυτή απόφαση έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων αφού τέτοιες ενέργειες θυμίζουν άλλες εποχές.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: