oaednews

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Εργατικό ατύχημα ο θάνατος στις διαδρομές για δουλειά


Μια σημαντική απόφαση για το τι συνιστά εργατικό ατύχημα εξέδωσε ο Αρειος Πάγος, δικαιώνοντας χήρα ναυτικού οποίος πνίγηκε το 2003 στο Πέραμα ενώ είχε σχολάσει από την εργασία του. 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010



Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2011 και ώρα 13:30 υποβλήθηκε από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, κ. Γ. Βέη, στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φ. Πετσάλνικο, η Ετήσια Έκθεση του ΑΣΕΠ για το έτος 2010.

Ομάδα εργασίας για το τυχόν πλεονάζον προσωπικό των ΝΠΙΔ

Σε επταμελή ομάδα εργασίας ανέθεσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης την σύνταξη προσχεδίου Προεδρικού Διατάγματος που θα καθορίζει αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια του τυχόν πλεονάζοντος προσωπικού

Νομοθετική ρύθμιση για τους συμβασιούχους του δήμου ζητάει ο Καμίνης


Ειδική νομοθετική ρύθμιση η οποία θα προβλέπει την τριετή παραμονή στο δήμο Αθηναίων, των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ζητάει από την κυβέρνηση ο Γιώργος Καμίνης.

Δημοψηφίσματα χωρίς εφαρμογή!

Της ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗ

«Ναι», «Οχι» ή «λευκό» σε ένα ή και περισσότερα ερωτήματα είναι οι επιλογές που έχουν οι πολίτες στα δημοψηφίσματα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον, χωρίς όμως η κρίση τους, στις περισσότερες των περιπτώσεων, να δεσμεύει την οποιαδήποτε κυβέρνηση.