oaednews

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Τρίκαλα: Σε νέα στέγη ο ΟΑΕΔ, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα

Οριστική είναι πλέον η απόφαση για μεταστέγαση του ΟΑΕΔ Τρικάλων από το υπάρχον ενοικιασμένο κτίριο, σε ιδιόκτητο, με πολλαπλά οφέλη για την Υπηρεσία, κυρίως δε για τους συναλλασσόμενους πολίτες.




Η κεντρική Διοίκηση του Οργανισμού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, προωθεί με ταχύτατες διαδικασίες τη μεταφορά του ΟΑΕΔ από το μισθωμένο οίκημα όπου λειτουργεί σήμερα στο “Δέλτα” Καλαμπάκας -και εκτός πόλης- στο κτίριο που ανήκε στην Εργατική Εστία -επί της οδού 5ου Συντάγματος- και μετά την κατάργησή της περιήλθε στα περιουσιακά στοιχεία του ΟΑΕΔ, στεγάζοντας σήμερα στο κτίριο μόνο τον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Οργανισμού. 

Η Ελλάδα κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό μακροχρόνιας ανεργίας

Στο 72,3%, το υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ έφτασε η απασχόληση στην ΕΕ το τρίτο τρίμηνο του 2017, με περισσότερους από 236 εκατομμύρια απασχολούμενους. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της τριμηνιαίας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η απασχόληση στην ΕΕ αυξήθηκε κατά 1,7%. Ωστόσο, τα επίπεδα της απασχόλησης εξακολουθούν να έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ.Το χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφεται στην Ελλάδα (58%) και το υψηλότερο στη Σουηδία (82%).

Εξαγριωμένος φορολογούμενος πήγε να πνίξει εφοριακό και να του βγάλει το μάτι

Θύμα επίθεσης έπεσε ένας εφοριακό στο Μενίδι από έναν νευριασμένο φορολογούμενο, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε όχι μόνο να τον πνίξει αλλά και να του βγάλει το μάτι, όταν κατάλαβε ότι δεν θα πάρει φορολογική ενημερότητα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΑΕΔ


 Πληροφορίες:
Καλομοίρα Καλτσά 6977217152

Σχετικά με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις στα blogs: peteem1.blogspot, Alfavita, Educ-oaed, τονίζουμε πως:
Ο μικροσυντεχνιακός συνδικαλισμός με τα δεκανίκια της παλαιοκομματικής αντίληψης και συνδρομής, ήρθε επιτέλους ο καιρός να σωπάσει!
Οι κατά το δοκούν αριστεροί που ζητούν ψηφίσματα, συντάσσουν και δημοσιεύουν κάθε λογής αποφθέγματα και αποφάσεις καλά θα κάνουν να προσέχουν.