oaednews

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Σήμερα στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων ο έπος Διοικητης του ΟΑΕΔ


 Σιγή ιχθύος τηρεί η Δημοκρατική Αριστερά σχετικά με τη στάση την οποία θα τηρήσουν την Πέμπτη 16 Μαϊου οι βουλευτές της κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της ψηφοφορίας στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με την τοποθέτηση του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Θόδωρου Αμπατζόγλου στην θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Κικίλιας απεπέμφθη από τη θέση του με προσωπική εντολή του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, χωρίς προηγουμένως να έχουν ενημερωθεί σχετικά ούτε η Δημοκρατική Αριστερά ούτε το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Κικίλιας είχε υποδειχθεί από τη Δημοκρατική Αριστερά για τη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ.   

1 σχόλιο:

  1. Σχετικά με την τοποθέτηση της ΔΗΜΑΡ για το θέμα του διορισμού Αμπατζόγλου, τα πράγματα είναι απλά.Με κάθε τρόπο συμβιβασμός έως να κυλίσει ο χρόνος μέχρι ο Κουβέλης να γίνει πρόεδρος και τα τσιράκια του να ενωθούν με τα τσιράκια του απερίγραπτου μωροφιλόδοξου Βενιζέλου και να αποτελέσουν την καινούργια ψευτοπολιτική δύναμη που θα θελήσει να σώσει τον λαό της αφασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή