oaednews

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κοινωνικός τουρισμός για 5 διανυκτερεύσεις σε 100 χιλ. δικαιούχους απο τον ΟΑΕΔ

Ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου ανέφερε στο πλαίσιο της εκλογής του απο την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ότι προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι και η επανεκκίνηση για τον κοινωνικό τουρισμό.Για φέτος, όπως είπε, έχει ξεκινήσει ένα πολύ καλό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, με προϋπολογισμό 10 εκατ. ευρώ που θα δώσει την ευκαιρία σε 100.000 άτομα να κάνουν διακοπές με 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όλης της χώρας, όχι μόνο το διάστημα Ιούλιος - Αύγουστος, αλλά και σε άλλη χρονική περίοδο.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης διαβεβαίωσε ότι οι εντολές και οι κατευθύνσεις που έδωσε το υπουργείο προς τον νέο διοικητή είναι η διαφάνεια, η νομιμότητα, ο εξορθολογισμός και το νοικοκύρεμα του ΟΑΕΔ .
Παράλληλα, ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξει πρόγραμμα για 3.000 νέες θέσεις εργασίας στον πρωτογενή τομέα.
Δεσμεύτηκε δε ότι τόσο το ειδικό πρόγραμμα για τις 10.000 νέες θέσεις εργασίας στον τουριστικό τομέα, αλλά και οι άλλες δράσεις με τα προγράμματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας που αφορούν 45.000 άνεργους νέους θα γίνουν με τον πιο διαφανή και αντικειμενικό τρόπο και θα διασφαλίζει ότι θα μπει φραγμός στην ανακύκλωση εργαζομένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου