oaednews

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Mε επτά ψήφους υπέρ και έξι κατά ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ


Με επτά υπέρ – έξι κατά και δύο απουσίες εγκρίθηκε από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ο διορισμός του νέου Διοικητή του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου, στη θέση του Ηλ. Κικίλια. Έντονη κριτική άσκησε ο Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος καταψήφισε τον Θ. Αμπατζόγλου.

Υπέρ της πρόταση του Υπουργού Εργασίας ψήφισαν οι 6 Βουλευτές της ΝΔ και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Γρηγοράκος. Κατά ο Απ. Κακλαμάνης, ο ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Δραγασάκης, Π. Λαφαζάνης, Ν. Βαλαβάνη), η Χρυσή Αυγή (Γ. Γερμενής) και το ΚΚΕ (Σπ. Χαλβατζής). Κρίσιμη ήταν και η απουσία της ΔΗΜΑΡ (Β. Οικονόμου), που είχε διαφωνήσει με την αποπομπή Κικίλια, αλλά και των ΑΝΕΛ (Μ. Κόλλια Τσαρουχά).
 
«Η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης και των τριών κομμάτων έχει επιστρέψει πολύ πίσω σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της κρατικής μηχανής. Τα ποσοστά των κυβερνητικών κομμάτων στην κατάληψη θέσεων μας γυρίζουν πολύ πίσω», είπε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής.
 
Υπενθύμισε ακόμη ότι κατά τη θητεία του Θ. Αμπατζόγλου ως υποδιοικητή του ΙΚΑ την περίοδο 2004 – 2009 η φαρμακευτική δαπάνη εκτοξεύθηκε από τα 500 εκατ. ευρώ στα 2,4 δισ.

1 σχόλιο:

  1. ΕΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ ΑΣΦ/ΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΕΙΧΕ ΜΕΙΩΘΕΙ.ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ .......ΒΓΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 27/% ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ .ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή