oaednews

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Η τουρκική κοινωνία αντιμετωπίζει ένα θανατηφόρο μίγμα προβλημάτων, κορονοϊού, πείνας, έλλειψης νερού και τροφίμων και ανεργίας.

Σε δεινή πραγματικά θέση ευρίσκεται η τουρκική κοινωνία που αντιμετωπίζει ένα θανατηφόρο μίγμα προβλημάτων, του κορονοϊού, της πείνας, της έλλειψης νερού και τροφίμων καθώς και της ανεργίας, το οποίο είναι άγνωστο το που μπορεί να την οδηγήσει. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 5 εκατομμύρια Τούρκοι έμειναν είτε προσωρινά είτε μόνιμα άνεργοι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19).

Περίπου 144.690 θέσεις εργασίας εξαλείφθηκαν ως μέρος των μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας, οδηγώντας σε μια σημαντική αύξηση του αριθμού των ανέργων, ανακοίνωσαν οι Κεμαλιστές.
Η ανεργία αποτελεί ένα τρομερά σημαντικό πρόβλημα στην Τουρκία, αφού ο αριθμός των ανέργων ανέρχονταν επίσημα σε 4.394.000 πριν από την πανδημία και αν προσθέσουμε τους τωρινούς τότε φτάνουν και ξεπερνούν τα 10 εκατ.
Προσθέτουμε πως η Τουρκία εκτός από τα παραπάνω μεγάλα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και τον Ερτογάν... το ανελεύθερο καθεστώς και το απρόβλεπτο των κινήσεων του Ταγίπ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου