oaednews

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΑΣΕΠ: Όλη η προκήρυξη 4Κ/2017 για 70 μόνιμους στην ΕΥΑΘ (ΦΕΚ)

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη 4Κ/2017 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα (70) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 26 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 10 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π..



Οι προσλήψεις που προβλέπει το ΑΣΕΠ με την προκήρυξη 4Κ/2017 αφορούν αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), εβδομήντα (70) θέσεις και συγκεκριμένα τους κλάδους και τις ειδικότητες: ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Δομικών Έργων, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Συγκολλητή Μετάλλων και Με-ταλλικών Συσκευών, ΔΕ Τεχνικού (τομέα Ηλεκτρολογικού), ΔΕ Τεχνικού (τομέα Ηλεκτρονικού), ΔΕ Τεχνικού (τομέα Μηχανολογικού), ΔΕ Υδραυλικού, ΔΕ Χειριστών Χωματουργικών και Ανυψωτικών Μηχανημάτων.


Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο:

Πίνακας Θέσεων

Αιτήσεις – Δικαιολογητικά
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του ΑΣΕΠ.
Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ Α.Ε.) έχει σκοπό την ύδρευση, αποχέτευση και αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής της αρμοδιότητάς της, στο πλαίσιο της διαχείρισης του πλήρους κύκλου εκμετάλλευσης του νερού, από το σύστημα υδροφορίας μέχρι του αποδέκτη των προϊόντων χρήσης του.
Στο πλαίσιο αυτό αποσκοπεί στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, στη διασφάλιση της τροφοδοσίας με εξαιρετικής ποιότητας πόσιμο νερό, στη βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών και στην αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος.
Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.
Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Υποψήφιος ο οποίος υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλει στο Α.Σ.Ε.Π. την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.

ΦΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου